Šī diskusija nav ar negatīvu nokrāsu, drīzāk interesanti būtu uzzināt, ko esat ievērojuši jūs, kas tagad katrai otrajai ir mugurā! Varat likt bildes vai komentēt! :D
Bildi nevaru atrast, bet pusRīga staigāja mēteļos no tirgus - tie bija melni, tumši zili un beši ar tādu jostu un pūku ap kapuci. Man nav pretenziju pret tirgu, un arī mētelis bija ļoti glīts, tikai ļoooti spieda acī, ka pusRīgai tāds :D Bildi nevaru atrast :)
Maxi kleitas.
Man jau tagad gribas raudāt spilvenā, nezinu ko darīšu vasarā. Būs laikam jālec no tilta :D,jo tas ir mans stils, kuru piekopju vairākus gadus, nevis modes kliedziena dēļ.
Nezinu, mani netraucē, ka tas,kas man patīk, nāk modē, JO ir lielāka izvēle.
Man arī patīk maksi kleitas, man patīk arī šobrīd nu jau modē nākušie kuplie svārki, kleitas!
Tak, manis pēc, lai staigā kaut visi vienādies, visi smuki būs :)
Rīgai bija legingi + garais džempis + brūni iisie zābaki.
Kaut kur vēl lasīju, ka šis esot bijis populāri, bet, dzīvojot Rīgā, goda vārds, neesmu nekad tādu kombināciju meitenēm redzējusi!
++
Man atkal liekas, ka visām tagad ir MK somas un zābaki. Tāpat arī drēbes fuksija un tumši zilā krāsā.
Neesmu ievērojusi ne tādus zābakus, kā Shak* ielika, ne tās h&m somas
Tagad sāku domāt kādās drēbēs ģerbtas sievietes es šodien esmu redzējusi. Secinājums - neatceros nevienas drēbju kombināciju, pat ne atsevišķus apģērba gabalus. :D
šada tipa svārkus esmu redzējusi ļoti daudzām meitenēm visvisādās krāsas, pašai arī tādi ir :D
biezas apzeltītas ķēdes, pašai nepatīk, un tādu nenesātu..
šie svārki arī bieži redzēti, kā arī Shak* minētie zābaki..
atkarigs jau kada sabiedriba apgrozas cilveks, mana vecuma cilveki un tie ko satieku ikdienaa nenesa ne somas no hm ne drebes no new yorker. tas jau tiinju letais stilins.
pedeja laika loti daudzam tomer paradijusas tas kurpes ar spico purninju, kaut gan sakuma visas protesteja :D