Dusmīgā diskusija!

Reitings 427
Reģ: 28.12.2013
Uhh, šodien braucu sabiedriskajā uz mājām un pēkšņi iekāpj bomzis. 50% pasažieru ir vīrieši, taču neviens, atkārtoju, NEVIENS pat neiepīkstējās, lai tā dzīves kļūda vācas ārā nākamajā pieturā. Protams braucam tālāk, smaka kolosāla un izrunāšanās no "kunga" vēl kolosālāka. Beigu beigās pieturā neizturēja vadītāja (SIEVIETE!!) un dzina viņu ārā. Bet vīrieši izliekas neko nemanām. Nu burvīgi tie mūsu bāleliņi, ko lai citu saka. Ko es ar šo gribēju panāk? Varbūt jums ir bijusi citāda pieredze šādos gadijumos un man te vienīgajai tik regulāri šādas situācijas paveras?
31.03.2014 20:23 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
vai kāda ir sastapusies ar situāciju, kad arī pasažieri vīrieši šādus te tipāžus izliek no transporta, ja traucē pārējiem?

Pirmkārt, neuzskatu , ka vīrietim, būtu tagad smakojošie bomži jāvāc no trolejbusa. Es, nevaru iedomāties situāciju, ka tagad viens sakarīgs kungs pieceltos un teiktu bomzim-- ''eu, veciit, varbuut aizvāksies?''' Ja, ir kāds konflikts, kur kāds dara, piemēram sievietei pāri, tad jā, tas būtu tikai normāli un pašsaprotami, bet lai bomžus vāktu nu dien nē.

Otrkārt, nevaru saprast tos cilvēkus, kas paši lien pārbāztajos trolejbusos , ja laika atliektiem galiem gaidīt nākamo, bet sūkstās par to, ka šis man te uzkāpa virsu, šis ne tā ož.

Ja laika nepietiek gaidī nakamo sabiedrisko transportu, tad ievēro, ka būs vien japaciešs tie smakojošie , jo tādi ir daudz, pat nevajag būt obligāti bomzim, bet ja Tev ļoti, ļoti traucē, kapēc Tu domā , ka kādam no tiem vīriešiem aŗī tas traucē? :D Pietam trolejbusos parādās bieži uzraksts, ka tādos gadījumos jāvēršās pie vadītāja. Tiesa gan nezinu cik tas ir veiksmīgi praksē.
01.04.2014 17:15 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Divas pērles, vienā teikumā.
ja tu peksni noklusi tada situacija- bez darba, naudas, majam. Tad tu ari busi dzives kluda?

nezinu .. varbut dzerot viniem dzive skiet vieglaka ..
01.04.2014 17:17 |

Reitings 427
Reģ: 28.12.2013
Miiluliite es nerunaaju par cilveekiem kuri nokluust saadaas situaacijaas un meegina izkulties bet par tiem kurus sakopj meegina izvilkt uz augsu bet vini tam visam uzsplauj.
Vispaar meitenes tiesaam diskusija bija par sabiedriibas vienaldziibu dazaadaas nepatiikamaas situaacijaas un paldies tam kas saprata to un dalijaas pieredzee bet tgd jau te izversas kas cits kamaa negribu iesaistiities jo tas ir bezjeedziigi. Nosleedzu savu daliibu te ar to ka bomzi narkomaani slepkavas pedofili utt arii ir cilveeki un miileesim vinus visus tpt. Ciao!
01.04.2014 17:18 |

Reitings 906
Reģ: 18.02.2012
Vienu reizi braucu autobusā kopā ar pavecu vīrieti - izskatijās pēc dzērāja + vēl sēdēja ratiņkrēslā vai smirdēt smirdēja, to gan neatceros. Visu ceļu sarunājās pats ar sevi izsakot pretīgas piezīmes par citiem cilvēkiem, kas sēdēja autobusā. Vislielāko riebumu man izraisīja tas, ka šo cilvēku neviens neuzdrošinājās izmest ārā, drošvien tikai tapēc, ka viņs sēž ratiņkrēslā, bet pēc tā, ko viņš tur runāja, es neredzēju iemeslu kapēc gan viņu nevarētu izsēdināt, jo ir tomēr kādas pieklājības normas nezskatoties uz to - esi tu invalīds vai neesi.
01.04.2014 17:24 |

Reitings 598
Reģ: 12.02.2014
Pienemu kritiku no normaaliem cilveekiem

Un mēs ar GOOLD neesam normāli cilvēki? :D Cik noprotu spried pēc savas normalitātes skalas. :D
varb radi kadi no zemaaka slaana

Paldies Dievam neviens no pazīstamajies nav dzīves kļūda - kā Tev patīk izteikties par cilvēkiem.
Zeel juusu. Labaak izejat pastaigaaties. Aaraa saulains laiks.

Žēlo pati sevi, Tev tas vairāk vajadzīgs. :) Un jā, ārā tik tiešām labs laiks - biju ārā un pat divas reizes.
01.04.2014 17:35 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
Fighter
Mēs ar Laleila esam pilnīgi normāli cilvēki! :)
Pieņem kritiku un citu cilvēku viedokļus izskatās, ka tevi tas ir aizskāris!
Ko tad tu ķip bagātniece nebraukā ar mašīnu , bet braukā sabiedriskajos a?
Man vnk totāli reibjas tādas izlutinātas iedomīgas kuras izliekas, ka ir pasaules zvaigznes, kaut patiesībā inav nekas! Tu man nevienu neizskāri un es nēesmu no zemākā slāņā atsķirībā no tevis. Domā ko runā tad ar tev neviens nebrauks virsū riktīgi sacepos , kā tu vari cilvēkus nosaukt pa dzīves kļudu , tad bez maz vai es arī un citas te ar ir dzīves kļudas?
Izej pati ārā paelpot svaigu gaisu, vai ej ar kājām no darba un nebus jātaisa kartējās diskusijas pa bezpajumtniekiem!
02.04.2014 15:11 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Man atkal dusma šodien parāva, bet ne par to, ka kāds bomzis vai piedzēries stāvētu blakus un smirdinātos, bet par to, ka es - grūtniece, ar lielu puzu, stāvu pārbāztā transportā, vietu nav, tās aizņēmuši jauni puiši un dāmas, blenž virsū, kā uz kaut kādu nolemto un pat aci nepamirkšķina, lai palaistu apsēsties. Un vienā brīdī, kad atbrīvojās vieta un es uz to jau tā kā virzījos, man ceļu aizšķērsoja ~30 gadīga dāma uz špiļkām un ielidoja tajā vietā kā tāda raķete, vēl uz mani paskatījās kā uz tādu - sazin kādu!!!!!!!! Labi, man nav grūti pastāvēt, bet tomēr, kur ir tā pieklājība? Pie tam, ja tu redzi, ka tai sievietei ir grūti, ka viņu tur spaiada no visām pusēm, pieturēties lāgā nav kur un tādā garā.
Viss. Uzsprāgu. Palika labāk.
02.04.2014 15:21 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Tādos gadījumos, ja redzu, ka cilvēkam grūti nostāvēt, nāve jau pie durvīm dauzās, vai grūtniece knapi turas, ceļu brēku. Ne reizi vien esmu sīčus izlikusi no vietas, lai cilvēks var apsēsties. Man nervi netur. :D
02.04.2014 15:25 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es piekrītu tām meitenēm, kuras nesaprot, kādēļ kādam vīrietim būtu jāsmērē savas rokas un tas bomis jāmet ārā, nu nav tas jādara, un ja kāds tā darītu - izskatītos visai amizanti
02.04.2014 15:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!