Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

apjukums..

 
Reitings 9
Reģ: 29.01.2009
gan jau šāda tēma jau kādreiz cilāta, bet... uzrakstīšu, jo sobrīd ļoti, ļoti sāp sirds.
esmu kopā (nu jau laikam skaitās, ka itkā) ar puisi, pēc 2mēnešiem būtu gads. es pat sākumā negribēju ar viņu būt kopā, bet viņš bija tik neatlaidīgs un tā mani aplidoja, ka beigās izdomāju pamēģināt. un es tik ļoti iemīlējos! attiecībās (arī gultā) viss bija ļoti labi, bet pirms 4 dienām viņš tāds jocīgs palika - aizbrauca uz savām mājām (biežāk viņš paliek pie manis(es dzīvoju ar vecākiem) nekā es pie viņa (arī viņš ar vecākiem, jo esam strādājoši studenti ar mazām algām), jo nejūtos tur labi), bija tāds bēdīgs/satraukts un nebija tik mīļš. vakar bija diezgan smaga saruna - viņš teica, ka grib kādu laiku padzīvoties atsevišķi, ka nevar atrast savu vietu, brīžiem negrib būt pie manis/man blakus, nesaprot, ko grib utt. saprotu, ka viņam skolā un darbā baigais stress, un arī nav labi, ka viņam visu laiku jāpaliek pie manis. viņš saka, ka mājās nejūtas kā savā vietā, un pie manis arī nē. it kā saka, ka mani mīlot, negrib mani pazaudēt un šķirties, bet sarunas laikā šķiet, ka pats par to nav pārliecināts. bet brīdī, kad viņš pateica, ka varbūt grib brīvību (nevis meiteņu ziņā, bet iztrakoties - lai nu ko tas nozīmētu), un nav nopietns tik nopietnām attiecībām, lai arī pats bija tas, kurš tādas gribēja, nezināju, ko domāt un kā justies. beigās nolēmām nedēļu padzīvoties atsevišķi, nekontaktēties (lai gan viņš jau šorīt man uzrakstīja un novēlēja jauku nedēļu, bet bez smaidiņiem un mīļvārdiņiem kā parasti).
nezinu, ko darīt, es viņu ļoti, ļoti mīlu, un man pirmo reizi ir tik nopietnas attiecības. mums ir 24 gadi, viņš pus gadu jaunāks. toties vienmēr bijis tas, kurš attiecībās notur stabilitāti un es - tā, kurai nekad nav padevušās attiecības. zinu, ka tas ir ļoti slikti un nepareizi, bet šodien visu dienu gribas raudāt. nevaru ēst, nevaru pagulēt, nevaru pamācīties. viss, par ko varu domāt - ka varbūt mans īstais cilvēks mani negrib. (zinu, ka šobrīd prātā gan jau nāk "tad nav tavs īstais" arguments, bet lieki..).
meitenes (un puiši), lūdzu, esat saudzīgi. esmu jauniņā, turklāt šobrīd ļoti ievainojama. bet varbūt kāda zin, kā šo izskaidrot? ko man darīt? kā reaģēt un ko gaidīt?
un sorrī, ka tik gari.
31.03.2014 19:05 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Kā vienmēr esmu uzskatījusi gan no citu cosmo stāstiem, gan arī no pašas pieredzes, ja vīrietis pasaka ka viņam gribas brīvību/iztrakoties, tad tas ir beigu sākums.

Tu neko daudz nevari darīt, un nevajag ar, vienkārši saņemies un izturi šo nedēļu, nerunā ar viņu ja vien viņš pats ko neraksta un centies būt mierīga. To kas notiks tālāk tu īpaši nevari ietekmēt, ja viņam uzbāzīsies tas viņu var vel vairāk aizdzīt prom, labāk tad ir gaidīt līdz viņš pats ar sevi tiks galā un ja viņš nevēlēsies šķirties, tad jau var meiģināt visu labot un censties savest kārtībā. Pēc lasītā man ir tāda aizdoma ka puisim trūkst savas privātās telpas, varbūt viņš nejūtas labi jo viņam nav savs dzīvoklis un pašlaik iespējas, plus vel visi stresi dara savu. Domāju ka ja jums beigās viss būs labi, vajadzētu sākt apsvērt iespējas ievākties varbūt kopā dzīvot, lai nebūtu vairs jāreiķinas ar vecākiem un tām patstāvīgajām palikšanām pa nakti, bet tas tikai tad ja viss nokārtosies tiešām.
31.03.2014 19:14 |
 
Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
man bija tieši tāda pati situācija..
ja vīrietis pasaka ka viņam gribas brīvību/iztrakoties, tad tas ir beigu sākums.


absolūti piekrītu!
tiešām, nerunā ar viņu un dod viņam privāto telpu. ļauj viņam apdomāties. ja visu laiku dzīvojaties kopā, varbūt tu viņam nepaspēj pat pietrūkt. ļauj viņam pašam saprast, ka esi viņam vajadzīga! ;)
31.03.2014 19:21 |
 
Reitings 9
Reģ: 29.01.2009
Pirmkārt - meitenes, paldies. tomēr kaut kā vieglāk, ja kāds cits kaut pieļauj variantu, ka viss vēl varētu būt kārtībā.
Nu jā, es jau arī nebiju domājusi viņam plīties virsū... un saprotu arī par to laika kopā pavadīšanu. vienkārši nezinu, kā ar sevi tikt galā. saprotu, ka jāsaņemas, jānovērš domas, jānodarbina sevi ar kaut ko citu, bet nekādīgi nesanāk... jācer, ka rīt jau būs labāk.
31.03.2014 19:27 |
 
Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
es zinu, ka ir grūti, bet pārāk nesaceries un pārāk arī nešausti sevi. velti šo laiku sev! savācies, palutini savi, lai nākamreiz satiekot viņu, tu būtu pārliecināta!
31.03.2014 19:31 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
'Pavingro mājās, cik esmu ievērojusi tas ļoti labi noņem domas un uztraukumus, plus arī drusku samazina stresu.

Manā gadījumā es pati beigās atšuvu bijušo, jo es nevarēju samierināties ar tādu variantu ka viņš varbūt nav laimīgs, beigās, viņš pēc dienas jau skrēja atpakaļ pie manis, diemžēl viss jau bija mazliet par traku salaists grīstē. Bet tas nav jāņem galvā, mānā variantā bija arī citas problēmas, bet ja nemaldos, šādi pat savā laikā neapzināti jokojoties pateiktu vārdi, var ļoti smagi sadragāt stabilas attiecības.

Es domāju ja tu vīrietim vienkāršī ļausi tagad atpūsties, varbūt pat uzreiz kā viņš tev uzraksta neatbildi, jo tad viņš zinās ka tu viņu gaidi, bet gan atbildi uz viņa sms pēc kādas stundas vai divām. Lai viņš pats kārtīgi saprot ko iespējams var zaudēt. Papildus vel šo laiku vari izmantot lai mazliet savestu sevi kārtībā, ko mazlietiņ mainīt sevī, lai būtu tā odziņa vairāk ;)
31.03.2014 19:32 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Pff! Puisim 24, tikai knapi gadu ir attiecībās un pēkšņi vajag iztrakoties? :D Šajā vecumā jau par vēlu trakot! To vajadzēja darīt līdz šim.
Tagad vajadzētu jau domāt kā sākt dzīvot atsevišķi no vecākiem, meklēt normālu darbu un veidot nopietnas, stabilas attiecības ar tālejošiem plāniem...

Izskatās, ka vienkārši viņš vairs negrib būt ar tevi kopā, tāpēc sāk izdomāt visādas muļķības. Sāc sevi noskaņot, ka jums viss ir cauri un domā, ko darīsi tālāk!
31.03.2014 19:39 |
 
Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
31.03.2014 21:59 |
 
Reitings 223
Reģ: 27.08.2013
Nav teikts, ka pats pēc tam nerāpos atpakaļ. Protams, nevar paļauties uz šo domu, bet ne viens vien tāds "Nezinu, ko gribu no dzīves" tips pakaš to labo domādams, ka būs vēl labāk un pēc tam kož pirkstos, kad saprot, cik labi bija, kamēr vēl bija tā mierīgā, netrakojošā dzīve kopā ar savu meiteni.
31.03.2014 22:04 |
 
Reitings 9
Reģ: 29.01.2009
Jā, paldies, meitenes, mēģinu. Ik pa laikam pat sanāk sevi sapurināt, bet uz ļoti īsu brīdi.
Es vispār šo negaidīju - tā jau tā lielākāproblēma, ka liels šoks. jo viņs vēl ziemassvētkos runāja par "pirmajiem no mūsu daudzajiem kopīģajiem", vēl pirms neilga laika viss bija ok. nesaprotu, kurābrīdī un kā viss šitā sagriezās. tāda mīlestība nepāriet dienas laikā. zinu, ka daļēji arī mana vaina gan jau - ka nebraucu pie viņa vairāk, ka lielu daļu mācību degošo termiņu dēļ sēdējām gultā blakus, katrs ieurbušies savā datorā. bet šobrīd nezinu, kur likties, ja jādomā par tuvāko nākotni. laikam jau esmu pieņēmusi, ka nekas labs nebūs...
01.04.2014 11:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!