Pēdējos gadus esmu ievērojusi savu radu lokā interesantu tendenci.Tieši runājot par vīriešiem.Un sāku domāt, kas vispār ir pareizi un kas nepareizi tajā visā.
Ģimenē abi pelna naudu.Vīram protams lielāka alga, sievām minimālā,turklāt nekādi vieglie darbi viņām nav, tie ir tādi kuru dēļ bojājas veselība.Tā kā katrs latiņš nāk sūri un grūti.Vīriem arī protams nav nekādi vieglie darbi, kā jau vidusmēra cilvēkiem.
Piemērs.Mana mamma mājās lielākoties pamatā pērk pārtiku,uztur ikdienā kopā 3 cilvēkus,brīvdienās četrus(brāļa draudzeni).Brālim sava alga, bet īpaši pārtiku nepērk.Tēvam reizēm ir zem 1000 eiro mēn. bet no vienas algas līdz otrai neizvelk, tur visādi štrumi mašīnai tiek pirkti, utt.Veikalā, ja iepērkas uz cenu neskatās, vai ņem kaut ko bezjēdzīgā vairumā,kas īsti nemaz nav vajadzīgs.Par rītdienu neplāno.Mamma bieži dabon dot viņam naudu benzīnam uz darbu, ēšanai... Tagad mammai bieži aptrūkstas nauda.Nesen viņa gribēja pie friziera paspēt aiziet,matus apgriezt, kurš devās atvaļinājumā( manējie dzīvo laukos, tā kā uz vietas citu frizieru nav).. viņa ieminējās tēvam, bet tas izlikās nedzirdam,.. es 2x pateicu , kapēc neiedod mammai tos 10 eiro... neko...
Vienreiz bija gadījums,kad viņi un radi sēdēja kaut kādā pasācienā un šis izmeta,ka mammai esot vienreiz 2ls uz nedēļu atstājis aizbraucot komandējumā un atbraucis atpkaļ viņai tie 2ls esot vēl bijuši.. Es paskatījos un nodomāju, cik tas ir briesmīgi pateikts.. es mammas vietā man liekas viņu pret sienām jau būtu izlīmējusi... tas taču ir pazemojoši..
Viņas māsai vīrs ir ļoti līdzīgs.. līdzīgi viss notiek, kad īsumā sakot'ļoti viņiem patīk iztērēt savu naudu un mierīgi ielīst sievas maciņā.. pēc tam arī viņas atstājot bez graša kabatā.