Skatos TWD, bet godīgi sakot par to kas notika tai terminusā(vai kā viņu sauca) es pilnībā nebrīnos, es jau pāris sērijas atpakaļ kad parādijās tas viss pasākums ka tur visiem jāiet nodomāju ka tur kaut kādi kanibāli varētu būt, un protams ka tiklīdz terminusā tai pirmspēdējās sērijas beigās ieraudziju sievieti kas cepj gaļu tad uz visiem 100 % bija skaidrs :D
Kopumā šis sezonas pēdējās serijas likās ļoti garlaicīgas, jo lielākoties visur ir lielāks konflikts ar cilvēkiem nekā reāli ar tiem zombijiem. VIENĪGAIS man patika tas pavērsiens kur tās divas mazās meitenes nomira, ka viena nojūdzās un BOOM un otru pārvērta, vot tas bija kas negaidīts :D Un tad kad bija tā sērija kur parādijās tas armījnieks, seksīgā sieviete šortiņos un zinātnieks...nu sorry, bet tas bija tik banāli un muļķīgi... ko tādu gaidītu no kādas vecās filmas, bet mūsdienās smiekli nāk par to, plus vel tas ka to zinātnieku kur jādabū, ka viņš var visus izglābt, bet patiesībā pat nemāk normāli nogalināt zombiju :D Tik muļķīgi.
Bet nu jā, es jūtu ka TWD lēnām izsmeļ pēdējās idejas.