Nepieciešams:
400 - 500g cauraugušas cūkgaļas,
2 burkāni,
1 baklažāns,
3 - 4 anansa šķēles,
1 paprika,
1 sīpols,
3 - 4 ķiploka daiviņas,
eļļa cepšanai,
sāls,
pipari,
garšvielas.
Pagatavošana:
1. Cūkgaļu sagriež nelielos gabaliņos un no abām pusēm apcep uz straujas liesmas.
2. Burkānus un sīpolus notīra, sarīvē uz rupjas rīves.
3. Papriku un baklažānus sasmalcina kubiņos.
4. Visus dārzeņus viegli apcep, nedaudz apsālot un piparojot.
5. Katlā, kurā vienādās proporcijās ieliets nedaudz eļļa un ūdens, kārtām liek gaļu un dārzeņus, sagrieztus ananasus, pievieno izspiestus ķiplokus, sāli, piparus un garšvielas. Sautē uz mazas liesmas aptuveni 25 - 30 minūtes.
Pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem.