Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Diskutējam par tēmu...

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
""Ja zemāk rakstītais raksturo Tevi, tad esi vai nu garlaicīga vai dumja."

31.03.2014 03:27 |

10 gadi
Reitings 303
Reģ: 26.08.2010
Līdz galam nepiekritīšu teicienam par to,ka tādas meitenes ir dumjas vai garlaicīgas. Sevi nesauktu ne par dumju, ne garlaicīgu, bet arī es agrāk biju meitene, kas spēja piedāvāt tikai seksu. Jautāsiet kāpēc? Tāpēc, ka es sevi neuzskatīju par attiecību materiālu, par meiteni, kuru precēt, jo es neesmu mājsaimniece, kura vīru sagaidīs ar tikko ceptiem kartupeļiem, es neesmu sieviete, kura celsies sešos no rīta, lai dotos izvest pastaigāties kopīgo suni vai pagatavotu bērniem brokastis. Es knapi spēju parūpēties par sevi, kur nu vēl par kādu citu. Tagad ir nedaudz savādāk. Laiks iet un cilvēki mainās. Man bija neskaitāmi draugi puiši, kuri tieši pretēji- teica, ka esmu gana interesanta un jautra, bet es taču zināju, ka attiecībās es nebūtu es pati, tāpēc tādas neveidoju. Un, jā, piedāvāju seksu tā vietā, jo man taču arī gribējās, haha
31.03.2014 04:39 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Daļēji piekrītu!
31.03.2014 06:43 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Man atkal, gluži pretēji runaway, parasti pašai šķiet, ka esmu baigais attiecību materiāls, bet realitātē parasti izrādās, ka neesmu gan, kompromisi nepatīk, kaut ko mainīt sevī, savos paradumos neesmu gatava, kartupeļus arī necepu, ja pati pārtieku no biezpiena un kefīra, tad liekas, ka arī otrs tā var :D bet nē, tas citāts tomēr neraksturo mani
31.03.2014 06:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits