Nadziņi

Reitings 85
Reģ: 13.02.2014
Sveikas meitenes,
gribēju jums jautāt vai gelish nagu lakas uzlikšana kaitē nagiem tik pat ļoti kā gēla nagu pieaudzēšana? Gribētos skaistus nagus, bet ikdienā, lai katru vakaru domātu par to vai nagu laka nav nobrukusi un vai glīti sanāk uzkrāsot, gribētos uz tām divām vai trim nedēļām uzkrāsot gelish laku. Nav man grūtības ar nagu izaudzēšanu pašai, tad domāju, ka būtu labs risinājums un tomēr lētāk kā gēla nagi, bet vai viņi nav tik pat kaitīgi? Jo mūžīgi jau staigāt ar tiem nagiem netaisos.. Vēlējos zināt vai noņemot laku tie ir stipri bojāti?
30.03.2014 22:33 |

Reitings 610
Reģ: 24.07.2012
Kate, padalies, lūdzu, ar meistarīti Ventspilī! :)
31.03.2014 14:25 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Gēla lakas turēšanās nav atkarīga tikai no meistares, bet arī no saviem nagiem, ikdienas apstākļiem un citiem faktoriem.
Man vienmēr pirmās pāris reizes pēc uzklāšanas turās ļoti labi - pie 3 nedēļām. Pēctam jau knapi izvelk 2 nedēļas. Kad kādu laiku nelieku, tad atkal tas pats no sākuma.
Es pat nezinu, kas par vainu.
Pie tās pašas meistares iet arī mana draudzene, viņai turās izcili jau vairākus gadus nepārtraukti.
Viena laimes un mēģināšanas spēle.

Naga virskārtiņa nedaudz tiek pabojāta. Bet kas noņemšanās tāds brutāls nesaprotu. Pēc lakas paturēšanas acetonā nonāk nost kā tāda salvete.
31.03.2014 14:34 |

Reitings 17
Reģ: 29.01.2009
Kaitīgs ir tas, ka katru reizi ņemot nost gēllakas pārklājumu, tā līdzi paņem ļoti plānu naga virskārtiņu. Ja gēllaku lieto igstoši...nagi paliek ļoti plāni un neveselīgi. + acetons lielās devās katru atjaunošanas reizi. Neredzu atšķirību sliktumā pie abām metodēm. Pie gēla pat - virskārtiņa tiek noņemta tikai vienreiz, jo atjaunošanas procesā netiek novīlēts viss gēls, kas ir uz tā!
31.03.2014 17:48 |

Reitings 748
Reģ: 25.06.2009
Gelish ir mans glābējs, jo pašai ļoti nepatīk ķimerēties, lakot un žāvēt. Tāpēc ik pa 2 nedēļām uzlieku un varu uz kādu laiciņu aizmirst :) Pusgadu nepārtraukti lieku gelish, bet nagi joprojām stipri.
31.03.2014 17:54 |

Reitings 168
Reģ: 11.12.2012
Gelish lietoju apmēram gadu, turās līdz 4 nedēļām. Bet tajā ceturtajā nags jau diezgan ataudzis, bet nu turās un nedrūp :) Nagi stipri.
Un noņemu pati. Iegādājos noņemšanas līdzekli un tas kā plēvīte nojiet nost.
31.03.2014 17:57 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
Protams, ka tas atkarīgs no pašas nadziņiem. Man personīgi nagi pat paliek stiprāki no gēliša bet tieši tas pats notika gan no akrila, gan gēla! :)
Pati eju pie Māras Bernšteinas.
Mazliet baidos, ka es te saslavēšu un beigu beigās čušš pašai būs, sāks vairs neturēties :D
31.03.2014 19:12 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Lieku regulāri, maksāju 10 EUR. Nagi periodiem aug lēnāk, ātrāk, tāpēc minimālais laiks bijis 2 nedēļas, bet maksimālais aptuveni 6 nedēļas (jā, tā arī mēdz būt un neizskatījās nolupuši un līdz pus nagam atauguši). Pagaidām gelish ir mans vienīgais sakarīgais variants, gēls nepatīk.
Noņemšana ir elementāra un neatstāj sliktu iespaidu uz nagu stāvokli.
31.03.2014 19:22 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Lai kā nags tiktu bojāts liekot gelish vai gēlu - tas vienalga ataug un ir tāds pats kā bijis pirms visām manipulācijām. Tāpēc arguments, ka nags tiek ļoti sabojāts neiztur kritiku, jo - nu un? Tāpat taču ataugs, kad pārstāsi likt gēlu!
31.03.2014 19:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits