Es arī domāju, kā sastādīt ēšanas režīmu veselīgāku un regulārāku, bet esmu nonākusi pie secinājuma - savienot ar manu darbu tas vienkārši nav reāli.
Varbūt kāda var kaut ko ieteikt?
Situācija šāda:
Darbs ir maiņās, bet maiņām laiki tādi, ka es pat normālu dienas režīmu kā celšanos un gulēt iešanu aptuveni vienā laikā nevaru ieplānot.
Ja ir rīta maiņa, brokastis ēdu 5.00 no rīta, "pusdienas" nākas ēst, kad dabūju pārtraukumu, ko vienā laikā nevaru dabūt nevienu reizi, sanāk, ka pusdienas ēdu jau laikā no 10.00 līdz 13.00 Kā kuru reizi. Labi, ja tieku pārtraukumā 10.00 tās ir 4 stundas starpā, bet ja vēlāk, tad jau jūtos galīgi izbadējusies. Bet nedēļā mainās gan rīta, gan vakara maiņas, ja ir vakara maiņa, tad sāku darbu vidēji ap 13.00-14.00 un beidzu ap 21.00. Tad lielākoties pārtraukums ir ap 16.00 līdz 18.00. tad tās it kā ir manas vakariņas, pēc darba varbūt kādu nieku tikai apēdu. Bet ir jau vēl 10 stundu maiņas, 11 stundu maiņas gan no rīta, gan pēcpusdienā, kad varu dabūt tikai vienu pus stundas pārtraukumu pa starpu, ka četru stundu intervālus nekādi nevaru ievērot.
Neviens žurnālu un dietologu padoms man te palīdzēt nevar. Vismaz es nekādi nevaru ieplānot.
Un nē, nevaru dabūt vairāk un īsākus pātraukumus garajās maiņās, un nē, nevaru arī visu laiku vienā laikā iet pārtraukumā, pat ja vismaz tik, cik vienā laikā maltītes ieturēt. Ir kādi ieteikumi?