Sauciens pēc palīdzības, atkarība un attiecības

Reitings 5
Reģ: 29.03.2014
Sveiki!

Pēdējā laikā mani nomāc kāda doma. Esmu kopā ar kādu puisi 2 gadus. No sākuma jau it kā viss bija labi. Mums saskan raksturi un domu gājiens ir līdzīgs, bet man vajag kaut ko vairāk. Jo viņš ir viens liels dīkdienis, kas jau divus gadus dzīvo uz mātes kakla un kad beidzot dabū darbu, tad redziet pat divas normālas darba dienas nevar nostrādāt, jo esot par smagu. Ok. Tas īstenība bija vēl sīkums, kas man jāpiedzīvo tagad. Nekas vairs nav tā kā agrāk! Sapinās ar cilvēkiem, kas pīpē spyce un tagad arī pats sācis. Dien dienā viņš ir nekāds. Nevar vairs nedz uzticēties, nedz normāli kopā pabūt, jo lielāko dienas daļu viņš ir zem tā... Nezināju ko iesākt, runājām, bet pēc 10 minūtēm viss runātais tiek aizmirsts... Labi, domāju, ka man kaut kas lietas labā ir jādara. Un darīju, liku viņam justies īpašam, šo to uzdāvināju uztaisīju romantisku sveču vakaru, sarunas un tam visam sekoja solījumi, kas atkal no rīta tika aizmirsti. Ir mīlestība, bet vairs jau neesmu 100% pārliecināta. Negribās būt egoistei un pamest cilvēku. kad viņš ir nonācis tādā nelaimē, bet no otras puses mēs dzīvojam tikai vienreiz, kāpēc gan izniekot dzīvi. Tiešām mani spēki drīzumā izsīks... Iesakiet kāds lūdzu kā man rīkoties...
p.s. tā ir tikai 1/100 daļa no visa, kas patiesībā darās manā galvā, bet tas lai šoreiz paliek pie manis..
29.03.2014 14:09 |

Reitings 111
Reģ: 29.01.2009
Kā tautā saka-katrs ir pats savas laimes kalējs.
Ja jūti, ka tevi tas neapmierina un, ka solījumi ir tikai uz īsu mirkli, tad pēc pieredzes saku, ja cilvēks pats negrib dzīvē neko mainīt, tad citi to viņa vietā nevar izdarīt, lai arī kā vēlētos. Vai ir to vērts, lai ciestu?Katrs izlemj pats.
30.03.2014 00:26 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Nu lab, vairs jau tā nav brīva izvēle, es domāju. Tā jau ir smaga atkarība, kas jāārstē

viņu kāds ar varu spieda lietot to sūdu? nedomāju. tākā, jā, tā ir brīva izvēle, jo galu galā, ir daudz informācijas par šo sūdu un ko tas var nodarīt, bet vienalga izvēlas to lietot.

man liekas tikai tīņi un paši debīlākie cilvēki to varētu sākt lietot, es no tāda laistos cik ātri vien var, jo būtu atklāsme ar kādu idiotu esmu bijusi visu laiku.
30.03.2014 00:38 |

Reitings 168
Reģ: 30.11.2013
Nu ja jau puisis neprot solījumus turēt.. Varbūt uzstādi ultimātu- vai nu atteikšanās no tā draņķa pīpēšanas, vai no tevis.. Tev nav jācieš.
30.03.2014 00:45 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Pilnigi dusmas uznaca lasot, cik daudz taadu slinko duraku ir. Un meitenes njemas vinus glaabt un savus nervus bendeet. Lai iet nopiipee sev smadzenes, ja grib. Ir pietiekosi daudz normalu viriesu, ko izveleties.
30.03.2014 04:35 |

Reitings 5
Bija kārtīga saruna ar asarām n shit. Nu nedēļa pagāja normāli un šodien atkal un atkal tas pats :(
07.04.2014 13:34 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
izklausas, ka prasi kaut kadu zelta metodi ka vinu glabt. bet vinam jau pasam ir jasaprot, ka ir problema un ir ta jarisina. un man skiet, ka vinam ir labi ta ka ir-pie mates dzivot un zali pipet. tu tik tada kur tvaiku nolaist.

skiries.
07.04.2014 13:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
womenonroad, cik ilgi Tu tēlosi māti-Terēzi?
07.04.2014 13:39 |

Reitings 5
cormeum, ir tā ka mīlu viņu un viņš mani. Ir daudz kas kopīgs un redzēju mūsu attiecībām nākotni, bet ir lieta tāda, ka izklausot viņu - viņš skaidroja tā - pīpēju tāpēc, ka dzīvē ir bijušas pārāk daudz vilšanās un nekas nesanāk tā kā gribās. Var jau saprast. Ir vienkārši grūti pateikt ardievas divu gadu attiecībām, un pat nespēju iztēloties kā es to varētu izdarīt...
07.04.2014 16:14 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nē, tu tiešām arī pēc pēdējā Tava komentāra redzi nākotni, for real!? :D

Es varu saderēt, kādiem 80% cilvēku dzīvē ir gadījušās problēmas, lielākas vai mazākas, bet tādēļ jau mēs tās risinām, ne?
07.04.2014 16:17 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
pīpēju tāpēc, ka dzīvē ir bijušas pārāk daudz vilšanās un nekas nesanāk tā kā gribās

Nu bet protams, padoties ir visvieglāk.

Pirmais, kas man nāk prātā - iztēlojos jūs pēc dažiem gadiem, tu mājās dekrētā/ar jaundzimušo, un tavs Romeo, teiksim, paliek bez darba (vai kaut kas cits "nesanāk tā kā gribas"). Ko tad tu darīsi? No bērnu naudiņas "puisītim" spaisiku/šņabīti pirksi?

Vai tu tiešām vēlies nākotni ar cilvēku, kurš pie pirmajām grūtībām sabrūk?
07.04.2014 16:24 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Apsveicu ar līdzatkarību!
07.04.2014 16:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)