Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

ka rikoties?

 
Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
sveikas meitenes,man jau paris gadus nomoka viena lieta,un pedeja gada ta jau ir neizturama,tapec gribetu jusu padomu ko un ka man darit?
tad nu ta es ar savu draugu dzivoju var teikt 4.gadus jau, bet problema nav vina,bet vina brali,vins pirms apmeram 2 gadiem paskiras no savas meitenes, pirms tam mes dzivojam cetrata, tad vel viss bija labi, jo katra aiz sava drauga novaca netiros traukus, kartot dzivokli ari varejam abas,protams to darijam pa nedelam viena mana otra vinas ned.
tad nu drauga brala meitene gatavoja,mazgaja gludinaja utt savam draugam un es savam,
bet nu taga es to viena pati daru, nu vot un viss sakas tad kad vini izkiras,meitene aizgaja prom un bralis tas ir mans draugs gribeja un ari es gribejam izradit tadu ka atbalstu,ka neka meitene pameta. draugs vairak saka pavadit laiku,jo pirms tam ta nekad nebija sanacis,kad gatavoju est ari vinam piedavaju ,kad mazgaju traukus nomazgaju ari vina, kaut vareju to ari nedarit,bet nospriedu ka nu vinam taga smagi, lai jau.
bet gaja laiks, un drauga bralis ir palicis neizturams.
es protams saprotu ka sava veida es pati vien esmu vainiga, bet tomer
pirmkart ja es pagatavoju est, vins neuzskata pa vajadzibu pajutat vai var to panemt? piem zupu, vnk panem un iesmel,protams runa nava pa to ka man butu zel vai ka, bet gan pa pieklajibu, un tas jau nava viss, vins neuzskata pa vajdzigu pec sevis novakt, katru dienu pie vina nak draugi un katru dienu es pec viniem vacu entas kruzes mazgaju vina piesmeretos traukus , es vnk vairak nejutos ka sieviete,bet gan ka kkada kalpone,
ja sakartoju virtuvi pec 10 min tur atkal bus bardaks sakuma es par to loti pardzivoju un ka tada dura skreju ar lupatu un slotu bet nu taga es vnk vairak neiespringstu kartot es kartoju tik to vietu kur man tad vajaga jo acim redzami kartot nawa jegas visu
pec wc vins nekad nenolaiz poda vakus kas man tracina izmeginajos visadi pat speciali skali aizcirtu vakus ciet kad vins gaja tur garam bet tas ko lidzeja?
nee!
tad nu taga es ja ta nesaprot panemu un uz wc skapisa uzlimeju instrukciju ka jauzvedas wc uzlabojumi nu bik bija bet tapat nu un beigas uz pasa wc brilles uzlimeju textu nolaid mani!:D
UN ziniet tas darbojas, bet nu runa nawa pa to!
es nezinu ko lai dara ar sevim, ja tam bralim kko pasaka vins apvainojas tas ir ja mans draugs bralim pasaka kko piem sakarto to vai to.
bet vinam es ja godigi baidos ko aizradit vai pateikt, jo nezinu vai mans draugs newar nostaties brala puse, nesen tas bralis bija pie vecakiem aizbraucis un abi ar draugu palikam 2 ned divata un abi nolemam iztirit dzivokli jo gan vinam,gan man apnika dzivot bardaka, tad nu nemam un sakartojam , bija cits skats uzreiz:)
bet tad atgriezas bralis kurs 1 nedelas laika dzivokli pataisija var teikt tadu kads bija pirms kartosanas, un nu vot taga atkal tas bralis ir izbraucis un kad draugam pajautaju vai soreiz ar kko kartosim > ? uz ko vins atbildeja doma vjaga? es tam neredzu jegu, un no ta es jums meitenes gribu prasit ka man celt savu es? jo vnm domaju nevis ka man ta bus labak vai izdevigak vai ka bet gan vai ja es ka kko pateiksu to cilveku es neaizvainosu kaut zinu ka tas nava pareizi, man vajaga domat pa sewi nevis citiem, bet es esmu pa glevu lai pateiktu kaut tadu vnk lietu ka panem ludzu un izmazga pats savu skivi,ta vieta es dusmigi klusejot pati to izdaru, vnk murgs !
varbut kadai ir lidziga problema un var man kko ieteikt?
28.03.2014 23:30 |
 
Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Atkal viens nelabojams gadijums...
Es ieteiktu parunat, jo visas noklusetas lietas par sadzivi agri vai velu paradisies. Ja nevari sanemties runat - tad vienkarsi NEDARI! Lai pats saprot, ka majas nav majkalpotajas, ka kruzites pasas nenomazgasies.
28.03.2014 23:37 |
 
Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Ja ne Tu pati, tad varbūt Tavs draugs var aprunāties ar savu brāli? Un ja, viņam tas liekas aizvainojoši vai kā, tad varbūt lai viņš meklē atsevišķu dzīvesvietu? Es Tevi saprotu, jo man arī nepatiktu, ja būtu nepārtraukts bardaks. Savu draugu lēnām sāku izaudzināt šajā ziņā, jo viņš arī aiz sevis nekad neko nenovāc, bet es esmu pedante.
Bet nevajag aiz viņa neko vākt, nav jau nekāds bērns, kurš pats neko nevar izdarīt.
28.03.2014 23:43 |
 
Reitings 281
Reģ: 29.01.2009
Nu tak apseedies un pie teejas kruuzes vai kaada viina izrunaajiet,kas nepatiik,kas jaapamaina. Ja tu vinjam tagad saaksi teikt - nomazgaa kruuzi, noslauki putekljus, nenjem zupu...vinjsh domaas,ka tu vinjam uzbruuc vai boree smadzenes. Aprunaajies.
28.03.2014 23:43 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Es domāju, ka vajag tieši sejā - skaidri un gaiši pateikt, ka ir apnicis pēc viņa vākt utt., lai kļūst par patstāvīgāku cilvēku utt. Viss. Un, lai apvainojas, bet kārtībai ir jābūt. Tu neesi kalpone!
28.03.2014 23:45 |
 
Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Ja nelīdz runāšana, sameklē viņam bābieti! ;)
28.03.2014 23:50 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Tak tiešā tekstā pasaki viņam, ka nu neesi tu viņam nekāda kalpone, ka jāskrien no pakaļas ar lupatu. Lai viņš iemācās sevi cienīt, un tu neesi nekāda vi;nam sieva vai draudzene, kurai būtu viņš jāapkalpo.
28.03.2014 23:58 |
 
Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Graciela es tew pilnigi piekritu:) bet es uzskatu ka tas bralis nava 5 gadigs ka vinam vajadzetu bakstit ar pirkstu izmazga kruzi noliec skivi vieta vai vel kko, cik reizes es sew nesmu nosolijusies viss pietiek nemazgasu bet es nevaru man tracina ka staw netiri trauki:@
uzskatu ka vinam sen vajadzetu saprst ka pasam vajadzetu aiz sevim novakt, jo galu gala es dzivoju ar vina brali kopa ne vinu tas ir ta ka paris dzivojam ja dzive ir sanacis ta ka vel kads ir ,tad uzskatu ka vinam pa sevi vajadzetu pasam rupeties to pasu est gatavosanu, es gatavoju est draugam savam un ja aiz pieklajibas piedavaju tam bralim tas nenozime ka ta bus regulari
29.03.2014 00:00 |
 
Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
kozii es nekad nesmu domajusi vinam boret smadzenes, bet vinam sen butu bijis jasaprot ,vai vismaz aiz pieklijibas kaut 1x pajatajis vai man nevajaga ko palidzet? vai pats nomazgajis traukus nu kka pretim nacis, bet vins pat to nezin :@ reizem ir pat bijis ta ka vins paed un skivi uz zemes noliek sunim, domajat ka pacela pec tam? nee apm 5 dienas vins tur uz gridas staveja un kamer biju darba vins to izdomaja beidzot ielikt izlietne . kozii tu uzskati ka ar tadu cilveku ir patikami runat vispar? es protams saprotu ka tu gribi ka labak, bet nu ir lietas ko jasaprot pasam, ja ne tiesa veida tad vismaz ar darbibam, ja redz ka piem mazga traukus ar niknu skatienu dusmigi visu metot, vajadzetu ta ka aizdomaties ka iespejams otram kkas nepatik !
29.03.2014 00:58 |
 
Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
vinam meiteni? ha ta meitene pec 1 men jau aizskries prom
29.03.2014 01:00 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits