Es ik pa laikam dedzinu čekus, nu, ne pa visam dedzinu, bet apdedzinu. Bet tie ir tie čeki, kuri ir, pieņemsim, no termināļiem, kur uzrādās jebkāda info par mani, vai manu kontu un tā. Un tas arī tikai drošības nolūkā, ne, lai naudu piesaistītu. :D
Nezinu, vienīgais kam ticu... Zivju zvīņu turēšanai makā... Piesaista naudu!:) Neteksim, ka ir vienmēr tik cik gribās, bet īsti arī pitrūkusi nav! Bez tam vecāki man vienmēr saka, ka, pirmkārt, naudau patīk ja to skaita (tā kā apčubināšana un mīlināšana), otrkārt, nauda ir jātērē, jo ja to laiž prom, tā arī nāk atpakaļ. Tā arī dzīvoju, neesmu no taupītājiem, bet paldies dievam, neesmu arī iejūgusies kaut kādi kredītu valgā!:)
otrkārt, nauda ir jātērē, jo ja to laiž prom, tā arī nāk atpakaļ. Tā arī dzīvoju, neesmu no taupītājiem, bet paldies dievam, neesmu arī iejūgusies kaut kādi kredītu valgā!
Lapsīgā, apskat' linku. Jap, jādedzina, lai samazinātos izdevumi. a es vakar izmetu visus čekus (bija kaudze sakrājusies). Intereses pēc, sekošu šitam līdzi un mēģināšu dedzināt noteiktajos laikos. Kas zin :D
Apskatījos, bet īsti nesapratu, jo datuma nebija. Bet paldies, pateikšu mammai :)
Nezinu, vai ticu, bet tā kā līdzekļus nekādus neprasa, tad- kāpēc nē?
Nu veikalā diez vai var dabūt. A varbūt arī ir, kādā astroloģijas gada grāmatā
Tajā astrologi.lv var pasūtīt, samaksājot. Vai arī dr.lv var sekot līdzi un tur ik pa laikam kas tāds parādās (info) :)
Naudu piesaista ikviena darbība, kurai patiešām tic. Tikai īsta ticība nozīmēs arī darbības, lai to reāli iegūtu, nevis bubināšanu zem deguna no sērijas "es gribu vairāk, es gribu vēl" ar klepī saliktām rokām. Vienam tā darbība būs zvīņas makā, citam, čeku dedzināšana, citam pie sienas ierāmēts un safotošopēts konta izraksts ar 3 miljonu bilanci tajā...
Es dedzinu tikai bankas izrakstus un papīrus, kur parādās mani personas dati un to kombinācijas. Drošībai, nevis maģijai.