Mans uzskats ir tāds, ka katrā tautā ir toleranti, gudri, labi cilvēki, bet ir arī tādi, kuri visbiežāk rada par sevi negatīvu iespaidu. Es pati pazīstu daudz krievu tautības cilvēkus, kuri ir tiešām lieliski cilvēki, kuri ciena šo valsti, runā valsts valodā, ciena mūsu kultūru, cilvēkus, paradumus utt. Taču biežāk jau runā par tiem gadījumiem, kuri tiešām spēj uzkurināt mūs, latviešus, tāpēc tādu gadījumu dēļ arī rodas naids vienai tautai pret otru. Personīgi es nespēju saprast to, kā ir iespējams, ka brīvā, neatkarīgā valstī var veidot referendumu par otras valodas pieņemšanu, kā var mūsu sirmos vīrus, kuri 16.martā dodas nolikt ziedus pie sava pieminekļa, apgānīt visrupjākajā veidā, kā var latviešu jauniešus, kuri tik labi nemāk krievu valodu, diskriminēt un nelaist darba tirgū, kā var vākt parakstus par Latvijas pievienošanu Krievijai un doties piketos kliedzot "Nasha strana! Nash jazik! Russia!" Lūk, šie ir tie gadījumi, kuru dēļ rodas negatīvais iespaids un sajūta, ka tieši latvieši savā zemē tiek diskriminēti. Kamēr būs tādi indivīdi, kuri turpinās šādā veidā veicināt nemierus, tikmēr nekad visi kopā nespēs dzīvot skaisti, mīļi un saticīgi.