Labs vakars tām, kuras vēl neguļ vai jau nav sākušas izbaudīt brīvdienas! (l)
Es šodien tā aizdomājos, - Jūs mēdzam aizdot savas mantas citiem? Nu teiksim ne tādas pavisam parastākās, kā pidžammu draudzenei, kura paliek pa nakti un skropstu tušu nākamajā rītā, bet kaut ko mazliet dārgāku? Nu kaut tās pašas tehnikas lietas - planšetdatoru, fotokameru, kaut mašīnu, ko nu kura uzskata par vērtīgu lietu sev :)
Es pati nekad, nekad necenšos neko lietot/izmantot kas nav mans, dievs nedod šķiet, kas notiks! Bet tajā pat laikā, man ir pazīstama meitene, nav pat tuva draudzene, kura ļoti bieži vēlās kaut ko, kas ir mans! Piemēram, nopērku skaistu kleitu, viņa jautā, vai uz ballīti nevaru viņai iedod. Man ir tāds nu wtf, priekš kam? Tas jau bija diezgan pasen, nu iedevu, nebija žēl, ja jau tā patīk, bet tā laikam bija liela kļūda. Ik pa laikam pajautā planšetdarotu, kad brauc kādos izbraukumos, es nedodu, jo nu tas ir mans, viņa ta ne apvainojas, bet ir tāda attieksme - nu labi, labi! Pirms kāda laika nopirku spoguļkameru - viņa brauca uz Zviedriju ar prāmi, lūdzās, lai iedodu, es protams, to nedarīju, jo nu tā kamera ir dārga, mazums kas var notikt, pazaudēt utt, pat ja brauktu es pati, es nezinu vai ņemtu līdzi, ok, ja ņemtu pieskatītu, bet nu nešķiet, ka viņa pret mantām ir īpaši vērīga! Paskaidroju arī, ka taču lai ņem savu fotoaparātu, ja nav nekad fočējusi ar spoguļkameru, bildes tā uzreiz glītas nesanāks, vismaz man nesanāk!
Es nemāku pateikt vienkārši nē, bet nu savas mantas citiem nedodu, jo pati arī svešas nelietoju. Kā ir ar Jums? Vai es vienīgā tāda, viņasprāt, skopule?