Vajadzīgs padoms!

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Tā,man ir jādodas uz vakariņām ar draugu un viņa kolēģiem. Vajag augstpapēžu kurpes ar kurām esmu uz jūs. Un man ir bail,kādas man kā iesācējai būtu labākas - modelis,papēžu augstums,platforma utt. Saprotu,ka jāiet,jāmēra,bet nu kādus labus ceļavārdus iesakiet. :D Ar kādām jūs sāktu,ja jūs augsto papēžu pasaulē būtu jauniņā. :)
Un kaklu vai kājas ar gluži nolauzt negribas.
27.03.2014 21:42 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Bieži vien, uzlaikojot augstpapēžu kurpes, nostājos uz vienas kājas, ja varu bez grīļošanās nostāvēt vismaz desmit sekundes - zinu, ka varu pirkt, jo, uz abām kājām stāvot, nenositīšos.

Protams, laikam ejot un papēžiem dilstot, tā staigāšana kļūst arvien prasmīgāka un stabilāka, bet veikalā neņem kurpes, ja tās Tevi gāž uz priekšu (bieži vien var redzēt dāmas, kas papēžos izskatās pēc staigājošiem Pizas torņiem), tas nebūtu tā smuki un ērti arī gan jau ne.

Starp citu, ir apavi ar skaistām, glamūrīgām siksniņām, kuras arī savā veidā sniedz papildu stabilitāti.

Ieteiktu ieiet kādā apavu veikalā un piemērīt visas kurpes, kuras Tev patīk. Tad sapratīsi, kādās Tev ir visērtāk.

Man jau šķiet, ka apavu ērtumu savā ziņā nosaka arī tas, kāds ir sievietes ķermenis, pēdas forma, platums un gan jau kaut kas vēl. :)

Lai veicas.
28.03.2014 00:55 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
28.03.2014 01:08 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Lai būtu ērts papēža augstums, uzaujot kurpes, mēģini pacelties pirkstgalos, ja vari tā izdarīt, tad papēža augstums visticamāk ir normāls un nav par augstu.
Jo tievāks papēdis, jo nestabilāks tas būs.
Pirmās papēžkurpes ieteiktu iegādāties bez platformas, jo platforma tomēr ir papildus augstums, ja saļodzīsies potīte - ar platformu būs daudz sāpīgāk un traumatiskāk.
Vislabāk izvēlies klasiskas laiviņas, kādā klasiskā tonī (melnas, bēšas, brūnas, pelēkas), ne lakādas un ne zamšādas. Papēdi ne augstāku par 10cm, vislabāk kādi 7cm.
28.03.2014 01:17 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Izvēlētos ar siksniņu ap potīti, lai notur kāju, citreiz tās vienkāršās laiviņas bez siksniņas, nedaudz pavalkājot, izrādās nedaudz par lielu un atlec. Otrs - noteikti ar neatvērtu purngalu, savādāk kāja visu laiku slīd ārā no kurpes, nemāku paskaidrot, bet nu man tā ir neērti :D Pārējo tiešām pēc mērīšanas skaties ;)
28.03.2014 09:04 |

Reitings 173
Reģ: 20.02.2014
wedge tipa,ērtas ,augsts papēdis,bet viņu nevar tā just un jūties stabili. :)
28.03.2014 09:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits