Maasa pieveersusies Islamam

Reitings 42
Reģ: 28.08.2011
Sveikas,meitenes!
Jau ieprieksh atvainojos par to, ka bez garumziimeem, sheit to vienkaarshi nav.
Jau labu laiku mani nomoka kaada lieta. Gadu atpakalj mana maasa iepazinaas ar viirieti, kursh paarstaav islamu. Saakumaa ar mammu bijaam nedaudz shokeetas, bet iepaziistot viirieti likaas, ka gan jau nemaz nevar buut tik traki. Viirietis pieklaajiigs,ljoti inteligjents,bet tomeer,ljoti nosleepumains. Gaaja laiks un maasa no muusu gjimenes pamazaam atsvesinaajaas, neatbildeeja uz zvaniem, iiszinjaam,ja atbildeeja, tad ljoti reti un izvairiigi. Kad tas jau stipri ievilkaas, abi ar draugu devaamies pie maasas, lai noskaidrotu, kas notiek. Piezvaniijaam pie durviim,gaidiijaam. Durvis atveera maasas dziives biedrs.. Kad jautaajaam, vai varam satikt maasu,vins negribiigi muus ielaida iekshaa,caur sakostiem zobiem piedaavaaja teeju. Sadzirdeeju vinjas balsi un tuuliit jau arii pati bija klaat. Tas ko redzeeju, manii nedaudz raisiija izbiili. Nosegusi galvu ar hidzabu(musulmanu galvas lakatu) un geerbusies diivainaa indieshu stila kleitaa vinja pienaaca man tuvaak un veesi pajautaaja, ko es veeloties. uzreiz jautaaju, kas notiek, kaadeelj neatbildi uz zvaniem.. gribeejaas kliegt,raudaat,kaut ko salauzt. Maasa man vienmeer bijusi miiljaakais cilveeks un tas tik ljoti saap, ka vinja nu ir pavisam savaadaaka. Tad vinja atbildeeja ka tagad viss ir citaadaak un nekas nebuus kaa agraak. un veel plus, lai es pacenshoties samekleet dziivei jeegu un nedziivot pa tuksho, jo paslaik viss kas notiek ar manu dziivi, cilveekiem ar ko tiekos, tam visam neesot noziime. Ir kaut kam jaaziedojas.Nu pasakiet meitenes, ko lai daru? Pagaajis jau vairaak kaa meenesis,ne zinjas no maasas. Esmu tuksha, mamma uztraucas. Kaa lai ko taadu pienjem?
26.03.2014 13:21 |

Reitings 89
Reģ: 19.06.2013
Ārkārtīgi skumji lasīt, jo ar lielu empātiju sajutu Tavas skumjas.. Nu ko, pirmkārt, ja redzi, ka māsa jūtas labi (vismaz šobrīd) neiesaku domu saukt, kādas policijas, aizvilkt ar varu un tamlīdzīgi (lai gan, protams, ja būtu tavā vietās tas būtu pirmais, kas iešautos prātā, tomēr vajag domāt ar vēsu galvu!). Kas man galīgi neiet kopā ir - 'laimīga', Bet nekontaktējas ar ģimeni. Pieļauju, lai kādā ticība vai uzskatos nepārietu, tomēr saglabājas dabiskais instinkts pret ģimeni - saikne. Kas liek man domāt, ka puisis viņai tiešām zombē smadzenes.
Kā jau minēju jāķeras lietām radikāli, ar vēsu prātu. Kā lasīju, te dažas meitenes minēja to, ko arī es darītu - pavisam noteikti rakstītu daudz vēstuļu vai zvanītu. Būtībā pietiktu ar vēstulēm (ja vien viņa apmeklē sociālos portālus) izsakot, ka ļoti pietrūkst un mājas durvis priekš viņas vienmēr būs vaļā. Ja māsa neko neatbildētu, mans plāns b būtu izmantot triku ar savām, it kā ''problēmām''. Proti, aizbrauktu raudādama vai nobažījusies pastāstot, kādu problēmu (izdomā, kaut ko), kur tev vajadzīgs atbalsts. Kas būtu tikai loģiski, ka, ja nejūties labi māsa tevi atbalstītu (tādejādi skatoties vai viņa atbildīt un rīkojas šajā situācija - ir gatava tev palīdzēt). Ja justu, ka šajā ziņā māsa ir gatava palīdzēt, tad tik ļoti neuztrauktos, jo justu, ka saikne, tomēr ir un lūgtu Dievu, kaut arī turpmāk viss būtu tieši tikpat labi. Lai nezaudētu saikni, piemetinātu, ka man biežāk vajadzīgs pabūt ar viņu kopā, vajadzīgs viņas atbalsts (kā jau minēju, izgudrotu milzu sasāpējušos problēmu un simulētu). Ja māsa neatbildētu ar rūpēm, tad tiešām domātu, ka čalis pamatīgi viņu pazombējis. Noteikti domātu papildus plānus, bet smagi iekšā nejauktos. Protams, pēc dzirdētajiem stāstiem vienmēr turētu acis plaši atvērtas virzienā uz to čali. Tas tāds, mans šībrīža viedoklis. Bet situācija ļooti sarežģīta. Galvenais ar mammuci nesatraucaties, priecājaties, ka māsa dzīvojas Latvijas robežās, tas labi. Ir tuvumā.
27.03.2014 00:37 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Taatad, pirmkaart, maasa uzturas te pat Latvijas robezaas, dziives biedrs ir latvietis, ar sakneem Bangladessaa, cik atceros no teiktaa.

Tas gan ir super dīvaini! Mans iepriekšējais komentārs, tad neattiecas uz tavu gadījumu, bet situāciju Rietumeiropā.
Nu katrā ziņā interesanti, uzturi kontaktu ar māsu, ja viņš viņu nevelk uz pašu Bangladešu vai velns viņ zin kur, tad nav tik traki.
Gribēju vēl pieminēt, ka arābi mīl narkotikas un ar tām arī ievelk sievietes slazdos, bet nu šis laikam ar nebūs uz tavu gadījumu attiecināms.
27.03.2014 01:12 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Biezi vien eiropietes dzivojot ar musulmanu virieti, parlieku daudz iebrauc ieksa tur kur nevajag. Man kolege ir turciete un vinas bralis ir precejies ar holandieti. Citreiz vina smejas, ka brala sieva ir "vairak turciete" neka vina pati. Jo grib izpatikt viram un vina vecakiem.
Te vacija biezi esmu redzejusi, musulmanu sievietes dzivo brivi, bet eiropietes budamas kopa ar musulmaniem, ieterpjas burka.
27.03.2014 08:05 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es piekrītu becky, ka ir izskalotas smadzenes. Izklausās kā sektās ievilktie, un tas tāpēc, ka meiteni uz to pamudinājis vīrietis - viņam ir izdevīgi viņu pakļaut sev.
27.03.2014 09:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)