Iepirkšanās pavēlniece??

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
Sveikas. Jūs gribētu piedalīties šajā šovā? Ja, nē, tad kapēc?? baidāties no kritikas, televīzijas vai ķestera komentāriem??? :D vai kādi citi iemesli?
26.03.2014 10:16 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
26.03.2014 11:31 |

Reitings 748
Reģ: 25.06.2009
Man liekas, ka es 3h laikā neko nevarētu nopirkt. Vismaz ikdienā ir grūti iepirkties, vajag iiiilgu laiku. Iepirkties īpaši nepatīk, tad vēl beigās sadusmojos, ka neko neesmu atradusi un braucu mājās tukšā :D
šī iemesla dēļ, iespējams, nevarētu izvēlēties tiešām foršu apģērbu, bet kaut ko ātrumā sagrābstītu.
26.03.2014 11:37 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Negribētu. Pirmkārt, tāpēc, ka man nepatīk Latvijā esošajos veikalos drēbju piedāvājums, retu reizi kaut kas iepatīkas. Ja man vienā iepirkšanās reizē vienā lielveikalā jānopērk viss, lai apģērbtos no galvas līdz kājām- priekš manis neiespējami (vismaz, lai man pašai patiktu) filmējusies esmu, tāpēc zinu, ka kameras netraucētu, bet man kaut kā negribētos paņemt no pakaramā apģērbu, saprast, ka tomēr nepatīk/ nepiestāv/ neder, bet tik un tā līst no kabīnes ārā un grozīties, lai visa Latvija redz :D
26.03.2014 12:17 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Ja tā nebūtu Galerija Rīga, kur jāiepērkas, bet piemēram, Alfa vai Spice, droši vien ka jā. Labprāt pieredzētu to, kas tad īsti notiek skatītājam neredzamajā pusē, dabūtu drēbītes par velti un vēl Budi un Altmani, nerunājot par vairumu Latvijas omju un aizspriedumainu jaunkundžu atstātu vaļā mutēm.
Pēc tam mēnesi neietu internetā, lai kaut ko nejauši neuzietu un pa to laiku jau visi būtu aizmirsuši, kas tur tajā šovā piedalījās. :D
26.03.2014 13:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits