Pēdējā laikā kaut kā esmu sākusi katru rītu brokastīs ēst auzu pārslu putru. Iepriekš parasti bija rupjmaize ar sieru vai biezpienu vai omlete, vai arī iepriekšējās dienas vakariņas. :D
Pēdējā laikā putras - 5 graudu, rīsu pārslas, griķu pārslas un tt (doma tāda, ka ātri vārāmās), pielieku klāt ievārījumu, riekstus, sukādes - lai garšīgāk :)
Auzu pārslas, klāt medus un kāds auglis (apelsīns, banāns, .. kā kuru reizi)
Šodien pamēģināju rīsu pārslas, kurām pieliku klāt medu - nezinu dīvains salikums likās, bet varbūt arī ieiesies.
Un jūs tiešām varat paēst no putrām? Es reiz eksperimentēju, izdomāju, ka sākšu no rītiem ēst auzu pārslu putriņas... nu ziniet, pagāja pusstunda un biju izsalkusi kā vilks, turklāt iekšā to putru nebija ļoti viegli dabūt.
Jā, tās saldās mazajos iepakojumos likās tāda ķīmiskas. Pati auzu p.putru arī nevaru ieēst, jo šķiet salda, et piecgraudu man pat ļoti garšo. Kādas 3 h līdz pusdienām izvilkt var.:D
Ēdu brokastu pārslas+piens vai tagad topā bija manna/ķirbju biezputra, un auzu pārslas. Citreiz ēdu iepriekšējās dienas vakariņas, respektīvi zupas, pārejo gan ne, tas liekas par samgu priekš brokastīm. :)
tagad kapučīno ar kruasānu. kopš nopirku piena putojamo, katru rītu jau pāris mēnešus rituāls taisīt kapučīno. dažreiz pamainu un uztaisu augļu salātus ar mājās raudzēto jogurtu vai apēdu mazu trauciņu veikala jogurta. vai apēdu kādu no kinderbatoniņiem, vai pāris cepumus.