Attiecibas ar musulmani.

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Sveikas.

Jautasu isi un konkreti tam meitenem, kuras ir bijusas attiecibas vai joprojam ir ar musulmanu virieti.
Varat mazliet noraksturot savas attiecibas?
Esat laimigas?

Ja nevelaties rakstit publiski var ari vestule uzrakstit.

:) Jauku dienu visam!
25.03.2014 16:35 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Donata,

Kur esi bijusi un kad? Godīgi sakot Albānijā ir labāki ceļi kā Horvātijā, jā atsevišķi kalnu ciemati vēl nav izteikti sakopti, bet kopumā Albānija ir pat ļoti sakopta.
25.03.2014 17:56 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Donata, es te ienācu speciāli priekš Tevis. :D

Es biju Marokā, kas arī ir islāma valsts,pie viņiem ceļi ir daudz labāki kā Lv, ir vietas, kur ir netīrs, bet tādas ir arī lv, ir kur viss ir super puper skaisti.

Katrā valstī ir savs skaistums, savi + un -

Nedzīvo steriotipos. Ir 21. gs!

25.03.2014 18:02 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Šādi scenāriji ir lasīti bieži. T.i. pirmajā randiņā jau iepazīstina ar saviem vecākiem.
Esi uzmanīga un labāk atrodi sev normālu vīrieti no sev tuvākas kultūras.
Tas, ka viņa ģimene dzīvo Vācijā nenozīmē, ka viņi ir pārvācojušies. Arī tas turks, kas nogalināja nesen sievieti Vācijā šeit dzīvoja ļoti ilgi.
25.03.2014 18:11 |

Reitings 200
Reģ: 16.09.2013
Esmu kopā ar musulmani. Cilvēks kā jau cilvēks, ļoti rūpējas par mani, vienmēr viss notiek pēc mana prāta. Tā kā man islāms ir tuva reliģija, un bija jau pirms iepazinos ar savu draugu, tad ļoti labi izprotu kas un kā. Tā pat, kāpēc ģimene neko nezin par manu eksistenci.. Viss ir skaidrs, taču reizēm nav viegli, pat sāpīgi, ka tiek atcelta tikšanās, jo pēkšņi māsa ciemos atbraukusi vai vēl kaut kas, bet ar to rēķinos. Un tā nu tas viņiem ir, attiecības pirms kāzām neeksistē, lai gan Eiropā dīvojošie muslimi bieži ir "modernāki", taču ģimenes to reti pieņem.
Atskaitot šo sīkumu, esmu laimīga attiecībās, pat ļoti.
25.03.2014 18:12 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
pazinu vienu meiteni, kas apprecējās ar musulmani. Jā, kamēr viss ir labi un forši attiecībās, ir ok, ja esi gatava samierināties, ka tev ģimenē teikšanas 90% gadījumu nebūs, izlems visu vīrietis. Pie vīrieša nāks ciemiņi - tu sēdēsi virtuvē un labākajā gadījumā visu viņiem pienesīsi.
Taču nedod Dievs, ja attiecības sašķobīsies un tu gribēsi šķirties, turklāt vēl bērnus paturot sev. Manu paziņu saskaldīja gabalos līdz nāvei ar cirvi viņas bērnu priekšā tikai tāpēc, ka viņa vairs neredzēja savu dzīvi kopā ar šo vīrieti, un gribēja atgriezties Latvijā, turklāt ar bērniem. Nezinu, vai tas viņiem kauns un negods, vai principi, ka bērniem jāpaliek kopā ar tēvu un jāaug atbilstoši viņu kultūrai, taču tāds nu bija iznākums. Dzīvoja viņi Skandināvijā.
25.03.2014 18:14 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Čau!
Par mani puisi:
Esmu kopā ar musulmani- Pakistānu , bet dzimis un izaudzis Anglijā. Esam kopā jau 5-6 gadi. Varētu teikt tā ka es kā atbraucu uz uk tā ar viņu uzreiz sapazinos un joprojām esam kopā.
Mums abiem domāšana saskan, sabiedrībā izejot arī tā īsti neviens neblendz virsū jo viņš nav tumšādains kā citi musulmani.
Mēs abi esam kā salipuši kopā, loti daudz pa dienu kontaktējamies , cik vien iespējams tiekamies un pavadam laiku kopā cik vien laiks viņam atļauj. Loti bieži ceļojam kopā, ved iepirkties, apdāvina Valentīndienā un Ziemassvētkos . Viņš respektē manu reliģiju un es viņa bet nenoliegšu ka viņš uzskata ka viņa reliģija ir visspareizākā un tas dažreiz kaitina un tad es viņam pasaku ka uzzināsim tad kad nomirsim kuram tad bij taisnība. Loti stipri no vinja puses jūtu ka mīl mani loti, loti bet tajā pašā laikā nav apmāts un nav arī greizsirdīgs un nekontrolē ko daru, kur eju, atļauj darīt loti daudz ko. Manus plānus un mērķus vienmēr respektē un loti priecājas par sasniegumiem. Es ar vinju jūtos loti lielā drošībā jo zinu ka nekad neatstās nelaimē.

Mīnusi:
1) viņa vecāki nekad mani nepieņems
2)ja būs kopīgs bērns tad 100% jābūt musulmanim un arī bērna vārds
3)ja pati precēšos tad viņš gribēs lai esmu musulmane, bet no tā vēl var izkjepuroties jo tagad
Anglijā nav tādu atsevišķu musulmaņu laulību, uzreiz precās gan kā Angliju un musulmaņu
4) neļauj dzert alkoholu , pīpēt un ēst cūkgaļu

(Nenoliegšu ka šis mani loti biedē un bērna ienākšana var loti sabojāt attiecības tieši dēlj Nr.2) )

Mans pusis ir man stāstījis loti daudzus nostāstus par to kā daudzi musulmaņu puiši izmanto Eiropas meitenes jo vinji vinjas uztur dēlj fiktīvajām laulībām un pašiem mājās savā valstī mājās gaida noskatīta sieva. Protams vinji vinas lutina U.tt., bet beigas būs sāpīgas jo šie cilvēki melo ka mīl U.tt.

Es uzskatu ja Tavs puisis ir turīgs, un nav nācis no savas valsts un nedzīvo no vīzas uz vīzām tad vari mēģināt uzturēt attiecības bet ja viņš jau labu laiku ir prom no savas valsts tad es Tev garantēju ka vinjam vecāki savā valstī jau sen dabūjuši sievu un Tev vinju ģimenē vietas nav ja vien vinja ģimenē jau nav kādam brālim sieva kristiete kura atstājusi labu iespaidu vecākiem.

Lai vai ko izlej turi ausis un acis valjā jo es joprojām to daru un katrreiz pārdomāju vai man vinju vajag bet mīlestība dara savu, neteikšu ka iemīlēju viņa izskatu bet gan viņa labo un dāso sirdi :)
25.03.2014 18:18 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
sammia komentārs atsauca atmiņā divas manas radinieces, kas pārcēlušās uz Angliju un arī sagājušās ar musulmaņiem. Jā, viņiem abiem dzimtenē jau ir sievas, taču abām ar to ir jāsamierinās, ja grib tos vīriešus noturēt sev. Taču abas arī atzīst, ka tie musulmaņi ir ļoti, ļoti slinki.
25.03.2014 18:23 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
nuuuuuuuu sharlote par to virtuvi pateici....nepiekritu nevienaa galaa... manejais ir sajusmaa gatavot..vina valstii cieminjus uxnjem kaa karaljus un est liek it kaa uz kaushanu.... kad naca manas drushkas ciemos un es vnm teicu,ka neko nevajag gatavot..vnk iedzersim teju-vinjam tas bij nesaprotams..vnm bij jabut pilnam galdam,vakarinjam,desertam...un kad naaca vinja draugi,pats visu pienesa,atnesa,aiznesa... vinsh nemitigi uzsver,ka viens sev negatavo,bet vinjam sagaadaa baudu gatavot man...taadaa veidaa izrada rupes,simpatijas.. pec apmeram gada beidzot atljava man ari ko palidzet:D
25.03.2014 18:23 |

Reitings 10816
sharlote-par kuras valsts musulmanjiem runaa?
25.03.2014 18:25 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
ko uzbrūk Donatai. es piekrītu, ir čuhņas vēl pasaulē, kur cilvēki met atkritumus zemē aiz savām mājas durvīm. un nokārtojas turpat sētmalītē, ja pēkšņa vajadzība sanāk. esmu tādās vietās bijusi un savām acīm redzējusi. nonākot Eiropā vai ASV/Kanādā, diemžēl šie ļaudis paši piedzīvo kultūršoku un bieži ilgi nespēj piemēroties civilizētām sadzīves un uzvedības normām... viņi vēl gadiem dzīvo savā ciemā domāšanas līmenī.
25.03.2014 18:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Lasot šo diskusiju, var saprast, ka musulmaņi savstarpēji ļoti atšķiras :D

Mans draugs, musulmanis, ir ļoti strādīgs, labestīgs cilvēks. Viņš nekad man nav pateicis rupju vārdu, pacēlis roku, aurojis..
Viņš ļoti mīl savu ģimeni.. tajā pret sievietēm izturas kā pret karalienēm. Viņa vecāki mani mīlot kā savu meitu. Draugs ļoti ciena manus vecākus.
Nav tā, ka sieviete ir kā kājslauķis. Viņš vienmēr noskaidro manu viedokli dažādos jautājumos, paklausa mani. Ja mums domas nesakrīt.. diskutējam... līdz nonākam pie kopsaucēja :)

Kad ciemiņi nāk, mēs sēžam pie viena galda.. tas pat drīzāk būtu nepieklājīgi, ja tupētu virtuvē :D

Nav tā, ka atzīta ir tikai viena kultūra. Mēs svinam arī latviešu svētkus. Bieži vien klausamies Imantu Kalniņu (draugam patīk). Viņš šo to var pateikt latviešu valodā (arī nodziedāt) :D
Pēdējais, kas pārsteidza - ja LV iebrukšot krievi, viņš ies cīnīties (pieļauju, ka daļa latviešu tam nebūtu gatavi) :D
25.03.2014 18:39 |

Reitings 19
Reģ: 04.02.2014
DIO, Tu dzīvo Albānijā vai Tavs vīrs ir albānis? Es jau kaut kā no agrākām diskusijām par Balkānu valstīm to tā nopratu. Tā ir, ja?:)

Par tēmu - musulmaņu vīrieši nav ko teikt, nevienu nepazīstu. Bet tēma interesanta, aizraujoši palasīt jūsu sarunas (strīdus).
25.03.2014 18:43 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ir viegli teikt ''nedzīvo stereotipos, ir 21. gs.'' ja tie ''stereotipi'' ir acu priekšā un nekādi nevēlas pieņemt, ka ir 21. gs., kultūru atšķirības (citām tautām) samazinās un ne tikai mums jāpieņem viņu kultūra, bet arī viņiem mūsējā, it īpaši, ja viņi dzīvo Eiropā.
DIO, biju pagājušogad, tas nebija tipiskais tūrisma brauciens pa skaistākajām vietām, drīzāk brauciens ciemos, Tirānas apkaimē. Kad es ieraudzīju to realitāti, sapratu, kāpēc viņi ir pārvākušies uz Eiropu strādāt fabrikās un par apkopējiem, bez valodu zināšanām, bez nekā sāka dzīvi no jauna, kaut arī pie sevis bija cienījami cilvēki ar lielu privātmāju, un nevēlas atgriezties atpakaļ.
bet es pārstāšu offtopicot, veiksmi autorei, ar turku, dzimušu Vācijā noteikti nav tik traki, kā piem. ar pakistāni.
25.03.2014 18:46 |

Reitings 251
Nesen skatījos vienu filmu: When We Leave (German: Die Fremde) 2010 gada filma, filmēta Vācijā par Turku ģimeni un attieksmi , ja sieviete vēlas šķirties
25.03.2014 18:55 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Donata, jā, es neatbalstu, ka viņi velk savu kultūru ārpus mājas un pa Eiropu un mūsu kultūru nepieņem, bet kāds tam sakars ar zemāku kultūras slāni?
Pagaidām man tikai de ir bijis nepatīkams gadījums ar viņie. :)

Kodiet mani nost, bet kaķis, kas piedzimis zirgu stallī, nav zirgs. :D
25.03.2014 19:05 |

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Atkal sākāsies...Jēzus.

Esmu jau 3 gadus ļoooooti laimīgās un piepildītās attiecibās ar musulmani.
25.03.2014 19:15 |

Reitings 200
Reģ: 16.09.2013
Nejauciet kultūru ar reliģiju, ir arī latvieši musulmaņi, vācieši, amerikāņu utt. Ticīgs musulmanis neslaktēs sievu, nesutīs viņu un mājās neslēgs. Sievietei ir daudz brīvības, vienīgi pa klubiem vazāties nevar nu un kas tur slikts? Musulmanis no dziļiem Pakistānas laukiem būs pavisam savādāks kā no istambulas. Un punkts.
25.03.2014 19:20 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Nekad nebūtu kopā ar tādas reliģijas pārstāvi, par turkiem un pakistāniešiem vispār paklusēšu, bet tas ir tikai mans viedoklis.
25.03.2014 19:41 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Del vizu tas noteikti nav, vins ir dzimis vacija un dzivo seit jau 30 gadus. Strada laba darba, izglitots, biezi apmekle teatri un operu, mil celot. Vina tevs ir indzenieris un ari strada, mamma rusinas pa majam.

Negribas man ticet, ka vini pa visiem uzbruks man ar cirvi :D

Un tadus gadijumus, kad musulmani kaut ko izdara, ipasi izcel.
Bet palasiet kriminalzinas Lv- tapat viens otru nosauj, nodur vai ar cirvi sacert. Ta ka idioti ir visur.
25.03.2014 19:46 |

Reitings 5478
Jautri te palasīt,ko katra raksta :)
25.03.2014 19:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits