Man arī var stāstīt, ka visi nav vienādi, un,ka pazīstam tacu jaukus musulmaņu vīriešus.
Tad nu teikšu,ka ,jā, kā draugi, paziņas viņa jau arī var but jauki! Bet vīrieša dabu tas nemainīs. Draudzenei erasmusā uzradās tāds, dzīvojoss Dānijā, moderns.. Viss bija labi IT KĀ. Līdz tam brīdim, kad līdz viņai nonāca ziņa, ka viņš ir viņu krāpis, ilgi noliedza līdz atzinās. Viņa, protams, viņu pameta. Un tikai tad atklājās zaķīša daba. Viņs viņai veltīja vārdus - lai Tu aizrijies ar ēdienu un nomirsti, tapat Tava māte. Šie vispār ir tikai zidiņi n visa, kas nāca laukā.. Bet tam visam bija jūtama sievietes nolikšana. Jo vīrietim varot paslīdēt kāja, sievetei ne. Nupat nesen attesās uz LV, jo ir pārbijies,ka viņai pieskaršoties cits vīrietis.. (tas nekas,ka pats ņēma priekša citu vairākas reizes). Bet nu no viņiem nevar tikt tik viegli vaļā.. Un man žel,ja tāda nākas ieskatīties..
es neuzlieku zīmogu, jo ka jau minēju, kā draugi viņi var būt laba kompānija, bet attiecībās sieviete/vīrietis, nu nē..