Īres cenas

Reitings 113
Reģ: 26.02.2013
Sveikas!
Jautājums tām, kas īrē (varbūt arī izīrē) - par cik latiem vai euro jums dzīvokļa saimnieks paceļ cenu īrei gada periodā? Vai arī jūs īrējat par vienu noteiktu summu un cena īrei nav pacelta.
Mani interesē tieši divistabu dzīvokļi Rīgā.
25.03.2014 14:55 |

Reitings 676
Reģ: 08.10.2009
jonquille, es domaaju, ka cenas diezgan reaalas.. par 600 un uz augshu, jau ir baigi ok dziivoklji, tos tomeer vecajos latos, pa 150ls neiziiresi- teiksim- klusajaa centraa, divfaazhu, ar nenormaalako eiro remontu utt. ekstraam :)
ir protams redzeeti arii dziivoklji pa 300 eiro kur vsp acis gandriiz izspraagst un liekas, kaa vsp nav kauna prasiit taadu neadekvaatu summu par taadu graustu :)
25.03.2014 15:37 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Nu ekskluzīvajiem (pavisam, tur pāri tūkstotim pat iet) :D
Mnauprāt, ss.lv nav tā vieta, kur likt šādus dzīvokļus, jo šo cenu dēļ parastajiem purčika dzīvokļiem ar pieaug par simtiņiem cenas :)
man jau patīk, ka dzīvoklī, kur izskatās,ka atomsprādziens bijis, cenu uzliek 200 eiro. Reāli, pirms ievakšanās tur vajag pāris simtus, lai atremontētu, bet to laikam saimnieki nesaprot.
Es beigās atmetu domu par ss.lv dzīvokli, jo negribu šitādus brīnumus un no svešiem ar vairs negribas īrēt, un ņemšu no paziņām remontējamu, bet vismaz labums gan mums, gan saimniekiem - man nebūs īres maksa debesīs un uz daudziem gadiem (lai sakratu iemaksai savam dzīvoklim) un viņiem tiks atremontēts dzīvoklis, kurš stāv tukšs.
25.03.2014 15:42 |

Reitings 676
Reģ: 08.10.2009
jonquille, tas gan- bet nu tas ss.lv, zip.lv viseertaakais variants, tad nu tur arii liekaas iekshaa :)
man pirms kaadiem 2 agdiem paarsteidza blakus maajaa, centraa dziivoklis pa 280ls (iire), mans 150ls, iekshaa nav ne griidas, taas jaaieliek, sienu apdare nekaada, tapeshu nav, pusizlauzts viss, likas , ka uz griidas vsp slepkaviiba notikusi, un toicha- kaapnees :D :D, bet cena 280ls.. man shkiet taadiem saimniekiem vsp buutu jaapriecaajas, ka kaads pa velti iet dziivo, nomaksaa komunaalos+ uztaisa remontu, kas tomer vinjam ir paliekoshs, jo tur tajaa dziiv. nevareeja taa iet un vnk dziivot :)
25.03.2014 15:48 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
palmira, centram tas laikam raksturīgi :D
es reiz biju skatītie dzīvokli netālu no cirkus, uz stūra,kur pārejos uz maķīti un tā otra, pats, pats centrs, 3 istabas, neatceros summu gan vairs , bet nu graši nebija!
Tur nebija ievilkta elektrība, viena istaba bija remontēta (nepabeigta gan), bet divas arī bez sienu apdares, virtuvē bija apgāzta plīst (veco laiku, nezko tur darīja, jo centrālapkure man šķiet bija) un visi pelni pa visām malām, tualetē bija 100 gadus vecs, nolietots pods,strādnieki tur ar fekālijām uz sienām zīmējuši.. Tas ir bijis trakākais no visiem dzīvokļiem, kurus esmu redzējusi :D (un ne mazums skatīts :D ) Tatad, lai izremontētu un ievāktos, tā parēķinot toreiz, vajadzētu ap kādiem 700 Ls, dzīvošanai, nerēķinot mēbeles..
nezinu,ko ar tādiem ,lai dara :D varbūt tajos dzīvokļos sleptos dārgumus glabā :D
25.03.2014 15:54 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
ne pa tēmu,bet kāda mājiņa uhh http://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/homes-summer-residences/riga/mezhapark/hxxmo.html
nez kas tur dzīvo un kā nopelnija tik daudz naudas tādai mājai...?!
25.03.2014 15:54 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Meitenes, kas maksā pāro 300 eiro, jums nav žel tās trakās naudiņas?

pavisam nedaudz. man tomēr ir ļoti, ļoti svarīgi, lai dzīvoklis atrastos labā, drošā vietā, būtu gaišs, skaists un man būtu prieks atgriezties mājās :) 50 EUR turp-šurp man attiecībā pret šo īsti neko nemaina, ja es varu dzīvot skaistā vidē :) :)
25.03.2014 16:05 |

Reitings 526
Reģ: 19.08.2010
170 EUR 2 istabu dzīvoklis, Āgenskalns. 2 gadus nav pacelts uz augšu un ceru, ka arī nepacels!
25.03.2014 16:07 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
neceļ-bijusī īrniece (mūsu kolēģe) te dzīvoja 5 gadus. Īres cena netika pacelta arī tad,kad mēs ievācāmies. 67kv.m. dzīvoklis centrā (labā stāvoklī) par 140 Ls - tagad 200 Eiro.
25.03.2014 19:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits