Ai, ziniet ko, es tikai shoriit sapratu, kaada mulke un mazohiste es esmu.
Jau tik ilgu laiku diendienaa pacieshu sho visu. Sodien apjautu, ka laikam pati biju sev iegalvojusi, ka iespejams vinam patiiku un centos atrast iemeslus, lai to apstiprinaatu, kuri bija varbuut paaris reizes nedelaa un tik mimaali, ka laikam biju pilniiba dumja, noturot taas par simpaatijaam. Lielaakoties vinsh pret mani izturas loti pavirshi. Jaa, kad ir jauks, tad ir loti jauks, bet tas ir tik loti reti. Lielaakoties attieksme ir briesmiiga, mani visu laiku apsaukaa par stulbu (tas gan skaitoties "muusu" joks, kuru simtaam reizhu esmu teikusi, ka man nepatiik dzirdeet), ik pa laikam atgaadina, kas tieshi manaa izskataa ir nekaads un nav vinja gaumee, nekad necentiisies man sniegt jebkaadu uzmaniibu, ja esam ar citiem draugiem un liidzko pie apvaarsna paraadaas kada cita meitene, taa visa uzmaniiba tiek 100% vinai un man vel atlaujas shad tad paluugt, vai nevaru paliidzeet kaadu dabuut.. Ai, nu pilniigs bernudaarzs, goda vaards, kaa es agraak to sev neapstiprinaaju, juutos kaa tada iemilejusies pusaudze, kuru neciena it nemaz, bradaa un metaa pa dubliem, bet es tikai smaidu un turpinu buut jauka. Tik daudz es vinjam laba daru, paliidzu, vienmeer paruupeejos, ja vinjam vajag, visu izdaru, domaajot par to, lai vinsh justos labi, bet pretii sanemu.. 95% gadiijumu pat paldies nee, kur nu veel runaat par jauku attieksmi, kuru es teoreetiski esmu pelniijusi, bet praktiski.. ai, pat nezinu un nevaru iedomaaties iemeslus, kaapeec lielaakoties vinsh pret mani izturas kaa pret pedeejo meeslu. Man tikai gribeejaas izkratiit sirdi sheit, atvainojiet par garo tekstu. Un jaa, tikai shodien visu uzrakstot un aprakstot detaljas es sapratu, cik loti mani saapina vina attieksme un cik loti man taa ir iedragaajusi pashapzinju, jo juutos kaa pilniibaa nekam nederiiga, jaa, taa vinsh man lielaakoties liek justies, kaa tukshai vietai, kuru pat nepamana. Ak, es dumjaa, ar steigu jaasaak kaut kas mainiit, saprotu, ka dziivesvieta arii, bet vel jau sanaaks kadu menesi sheit tapat izciest, nu ko lai iesaak ar to iekjershanos vinjaa un to sasodiito saapiigo sajuutu katru dienu, kuru vinsh man izraisa ar savu attieksmi!? :( luudzu, nekritizeejiet mani daudz, iemiileshanaas bija dariijusi aklu, un jaa, saprotu, ka probleemas kaa pusaudziem...