Lidz ausiim samilejusies

Reitings 34
Reģ: 29.10.2010
Nu tad nu beidzot laikam esmu gatava uzrakstit, kas man uz sirds sakrajies jau kadu laiku.. dzivoju kopa ar virieti, neesam attiecibas utml., vienkarsi irejam kopa dzivokli un dzivojam ka draugi. Un jaa, esmu tik pamatigi iekerusies vina.. arprats :D biezi kopa iedzeram, runajam, esmu neskaitamas reizes dzirdejusi, cik loti neesmu vina gaume kaa meitene, taja pat laika, sad tad gadas dzirdet ari nelielus jokus, ka vins mani samilejies vai patiiku, bet, cik man logiskaa domasana liek noprast, es vinam nepatiiku vairaak nekaa patiiku ( kaa sieviete attieciibaam, seksam, nevis kaa draugs). Es pat nezinu, ko veelos dzirdeet.. jau divus menesus turu savas juutas ieksaa, jo zinu, ja pateiktu vinam kaut ko par savu patiksanu, manuprat, man butu japaarvacas, bet nu to tik loti negribas, dzivoklis labs, draugs ka dzivesbiedrs ari loti patikams, tikai ta iemilesanas no manas puses.. arprats, man dazreiz sajuta, ka taisos uzspraagt no savam emocijaam, tik loti gribetos vinam visu izstastit, man jau skiet, ka nekadu pozitivu atbildes reakciju no vina nesagaidiitu, bet tapat.. es nespeeju to ilgaak tureet ieksaa :( tajaa pat laikaa, domaajot logiski, atklaajot savas juutas, ir diezgan liela iespeja, ka es pazaudesu gan vinu, gan dzivokli, gan visu sho burviibu, kas paslaik ir manaa galvaa, kad katru dienu jaapraato par vinu, vai patiiku, ko vins domaa utt (biezi gan taa vis nav burviiba it nemaz :D). Ah, meitenes, pat nezinu, ko gribu dzirdeet.. varbut kaada grib parunaat privaati, varbut kadai bijusi lidziga situaacija, ko darijaat? Ko man dariit? Parasti es negaidiitu tik ilgi, lai atziitos, ka esmu iemiileejusies lidz ausiim, bet nu soreiz viss tik sarezgiiti, pasai jau liekas, ka vinam nepatiiku un ja atziitos, tad tikai izcakareetu visu, kas ir sobriid man dziivee visnaz dod kaadas emocijas.. nu ko lai es daru, tieshaam !?
25.03.2014 08:34 |

Reitings 34
Par izvākšanos esam runājuši, teica, ka nespiež mani iet prom un es viņam netraucēju, bet ja pati vēlos, protams, varu darīt kā gribu. Esmu tiešām apjukusi :D
25.03.2014 13:22 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Es sveros domat, ka telo vienaldzigo jo, ja tiesam nebutu nekadu jutu un tu vinam butu tikai labs coms tad teiktu lai neej prom. Neviens negrib, ka labs coms iet dzivot citur. Ka ari ja tu vinam traucetu vai nepatiktu, justu ka no vina nak negacijas.
Un vel jau paliek variants, ka vina nebutu iebildumu tevi vienkarsi izkniebt, bet nopietnu jutu vai noluku vispar nav un nevelas.
25.03.2014 13:29 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Tu esi sievišķīga? Izmanto savus ieročus. :D No dušas lien ārā tikai dvielītī, gulēt ej zīda naktskreklā, parādi, ka esi visu vīriešu gaumē. A moss viņš gejs? :D
25.03.2014 13:34 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Atrodi sev citu un velc mājās, pavēro viņa reakciju.
25.03.2014 13:42 |

Reitings 160
Reģ: 06.03.2009
Sveika, Maria!

man bija līdzīga situācija - ievācos dzīvot pie puiša, kurš man simpatizēja. Iekšēji bija cerība, ka varbūt arī viņam simpatizēju. Protams, ka kopā neesam un nekas arī īsti nav bijis, taču tas bija labākais laiks, kas dzīvots ar kādu kopā. Kā dzīvokļa biedrs viņš bija perfekts - sarunas, filmu skatīšanās, atbalsts utt. kad viņš izvācās, bija skumji, taču joprojām ir lielisks kontakts un man ir prieks, ka tomēr viņam neatzinos, ka man viņš simpatizē, jo tas noteikti beigtos daudz citādāk.

Iesaku nepārsteigties ar atzīšanos. Izbaudi kopā pavadīto laiku un viss :)
25.03.2014 13:42 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
varbūt tieši tad, ja tu izvāktos no tā dzīvokļa, viņš sajustu tavu trūkumu, un tas visu vairāk virzītu uz priekšu nekā pašreizējā situācija vai atzīšanās. reizēm vīriešiem vajag to spērienu pa pakaļu, lai viņi saprot paši savas jūtas
25.03.2014 13:52 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
ka čalis jau nojauš, ka meitene viņā samīlējusies un bruģē sev atkāpšanās ceļus, laikus brīdinot, lai viņa pat necer.
Bingo!

True love is hard to find but even harder to hide.
25.03.2014 15:51 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
a tu maksā par īri?
25.03.2014 15:55 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Tu esi sievišķīga? Izmanto savus ieročus. No dušas lien ārā tikai dvielītī, gulēt ej zīda naktskreklā, parādi, ka esi visu vīriešu gaumē. A moss viņš gejs?

Dieva dēļ, neseko šim muļķīgajam ieteikumam! Ja čalim ir simpātijas, tad ir vienalga, vai mugurā ir apakšveļa vai trenuškas. Esmu redzējusi, ka meitenes tā uzvedās. Godīgi sakot, izskatās stipri nožēlojami. ja esi iekārojama un seksīga, tad tas nav jāuzver!!
25.03.2014 15:57 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ziniet, cik man ir bijushi labi draugi, kurus esmu uztveerusi vnk kaa pazinjas un kuri agraak vai veelaak ir saakushi iideet, ka vinjiem ir simpaatijas pret mani kaa pret sievieti, lai gan nekad neesmu devusi ne vismazaako iemeslu shai iideeshanai. Pirmaa reakcija parasti ir milziiga veelme PASUUTIIT PIE VELNA, JO MANI TRACINA lietishkju/draudziigu attieciibu jaukshana ar privaataam/simpaatiju izpaushanu, turklaat, ja es skaidri esmu uzsveerusi, ka MAN NAV INTERESES. Un tad vienmeer jaapiekopj augstaakaa diplomaatija, lai to "muljkji" (atvainojos) pieklaajiigi atshuutu un neaizvainotu, un dazhi indiviidi taapat ir bijushi apvainojushies.

Atvaino, ja tam chalim Tu simpatizeetu kaa sieviete, jau sen buutu licis to maniit, man liekas, ka Tu vari cereet tikai uz to, ka Tevi dazhas reizes "izkniebs" peec Tavas atziishanaas. Jaa, jaa, var jau draudziiba paaraugt miilestiibaa, ir taadi pastaastinji dzirdeeti, vari gaidiit, varbuut taads briinums notiks, bet gaidot, vareesi noluukoties, kaa vinjsh buchojas un miileejas ar citaam un ik pa laikam atstiepj kaadu maajaas.

Pareizi dazhas ieteica - samekleet citu dziivokli, ja ir psihologjiski gruuti sadziivot ar sho situaaciju. Un tikai nevajag te saakt mekleet kaut kaadus zemtekstus, kur tos nav, un fantazeet, kas ir raksturiigi sievieteem, apmeeram no operas - "viņš uz viņu paskatiijaas, viņa jau gara acīm redz kāzas, bērnu baru, suni, māju utt." (ok, tas taa paarspiileejot).
25.03.2014 16:06 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Ja čalim ir simpātijas, tad ir vienalga, vai mugurā ir apakšveļa vai trenuškas.
Nu tā nu gan nav.
25.03.2014 16:08 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Pievienojos DieKleineHexe. Bieži, pat pārāk, laba, pieklājīga un draudzīga attieksme no komunikabliem un atraktīviem ļaudīm tiek traktēta kā flirts ar padziļinātu nodomu. Tas ir reāli stulbi .. Tad nu centies saglabāt normālas attiecības. Man - bieži - vnk apnīk cackāties ar tādiem.

25.03.2014 16:12 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Bilde, manuprāt, attiecināma uz abiem dzimumiem :D
25.03.2014 16:13 |

Reitings 34
Paldies par padomiem, laikam sapratu, ka man tiešām nespīd nekas ar viņu, jo nu tomēr laiks ir bijis pietiekams, lai viņš kaut ko konkrētu izrādītu, labāk paklusēšu, pievaldīšos un centīšos maksimāli izbaudīt laiku, dzīvojot šeit.
Paldies ka atvērāt man acis :D
26.03.2014 09:27 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Man drīzāk šķiet, ka čalis jau nojauš, ka meitene viņā samīlējusies un bruģē sev atkāpšanās ceļus

Daunisms. Tā rīkojas meitenes. Ja to dara čalis, tad tas nav čalis. Tas ir puikmeitenis.
26.03.2014 23:36 |

Reitings 34
Ai, ziniet ko, es tikai shoriit sapratu, kaada mulke un mazohiste es esmu.
Jau tik ilgu laiku diendienaa pacieshu sho visu. Sodien apjautu, ka laikam pati biju sev iegalvojusi, ka iespejams vinam patiiku un centos atrast iemeslus, lai to apstiprinaatu, kuri bija varbuut paaris reizes nedelaa un tik mimaali, ka laikam biju pilniiba dumja, noturot taas par simpaatijaam. Lielaakoties vinsh pret mani izturas loti pavirshi. Jaa, kad ir jauks, tad ir loti jauks, bet tas ir tik loti reti. Lielaakoties attieksme ir briesmiiga, mani visu laiku apsaukaa par stulbu (tas gan skaitoties "muusu" joks, kuru simtaam reizhu esmu teikusi, ka man nepatiik dzirdeet), ik pa laikam atgaadina, kas tieshi manaa izskataa ir nekaads un nav vinja gaumee, nekad necentiisies man sniegt jebkaadu uzmaniibu, ja esam ar citiem draugiem un liidzko pie apvaarsna paraadaas kada cita meitene, taa visa uzmaniiba tiek 100% vinai un man vel atlaujas shad tad paluugt, vai nevaru paliidzeet kaadu dabuut.. Ai, nu pilniigs bernudaarzs, goda vaards, kaa es agraak to sev neapstiprinaaju, juutos kaa tada iemilejusies pusaudze, kuru neciena it nemaz, bradaa un metaa pa dubliem, bet es tikai smaidu un turpinu buut jauka. Tik daudz es vinjam laba daru, paliidzu, vienmeer paruupeejos, ja vinjam vajag, visu izdaru, domaajot par to, lai vinsh justos labi, bet pretii sanemu.. 95% gadiijumu pat paldies nee, kur nu veel runaat par jauku attieksmi, kuru es teoreetiski esmu pelniijusi, bet praktiski.. ai, pat nezinu un nevaru iedomaaties iemeslus, kaapeec lielaakoties vinsh pret mani izturas kaa pret pedeejo meeslu. Man tikai gribeejaas izkratiit sirdi sheit, atvainojiet par garo tekstu. Un jaa, tikai shodien visu uzrakstot un aprakstot detaljas es sapratu, cik loti mani saapina vina attieksme un cik loti man taa ir iedragaajusi pashapzinju, jo juutos kaa pilniibaa nekam nederiiga, jaa, taa vinsh man lielaakoties liek justies, kaa tukshai vietai, kuru pat nepamana. Ak, es dumjaa, ar steigu jaasaak kaut kas mainiit, saprotu, ka dziivesvieta arii, bet vel jau sanaaks kadu menesi sheit tapat izciest, nu ko lai iesaak ar to iekjershanos vinjaa un to sasodiito saapiigo sajuutu katru dienu, kuru vinsh man izraisa ar savu attieksmi!? :( luudzu, nekritizeejiet mani daudz, iemiileshanaas bija dariijusi aklu, un jaa, saprotu, ka probleemas kaa pusaudziem...
01.04.2014 10:35 |

Reitings 34
Nu, vai tieshaam nevienai vairaak nav kaadu pieredzes staastu, kaa nomierinaat savas juutas attieciibaa pret kaadu, kam vienalga...?? :D
03.04.2014 16:19 |

Reitings 196
Reģ: 19.07.2009
Biju līdzīgā situācijā.

Ko varu ieteikt? Palaid vaļā,respektīvi ļauj visam atrisināties pašam no sevis.Tu neesi pelnījusi ka pret tevi tā izturas.
12.04.2014 23:51 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
es tava vietā pateiktu, lai aizver muti un , ka man nepatīk tie tizlie joki par stulbumu vai arī sāktu tāpat izturēties pret viņu. tas, ka tev tur ir jādzīvo vēl mēnesi nenozīmē, ka jāļauj sev kāpt uz galvas. vispār kāpēc neko viņam iepriekš neteici? es vispār neko nepalīdzētu, ja mani par stulbu sauktu :D
12.04.2014 23:59 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Neizlasīju visus komentārus, bet ieteiktu nogaidīt ar atzīšanos. Un vēl ieteiktu tev uzdot arī sev jautājumu - vai viņš tev tiešām tik ļoti simpatizē, vai tev vienkārši gribas, lai viņš tev simpatizē. Izklausās nesaprotami, bet ceru, ka domu saprati. Varbūt tu vienkārši esi sailgojusies pēc attiecībām un mīļuma, un viņš ir tas cilvēks, kuru tu zemapziņā esi "iekodējusi" par labu esam, jo jūs jau dzīvojat kopā.
13.04.2014 00:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!