mazbudžeta kāzas

Reitings 92
Reģ: 24.03.2014
Grrr...kā man patiesība nepatīk šis apzīmējums - mazbudžeta kāzas. Bet praktiski tā kaut kā sanāk.
Gribēju dzirdēt kādu pieredzi kāzām, kur galvenais uzsvars uz sajūtām un jūtām, neiztērējot pāris tūkstošus eiro par mantām, lietām un vietām.
Plānojam skaistu dienu kopā ar 30 viesiem pie dabas, varbūt pat pie jūras, turpat ar mācītāju un ceremoniju, nelielām uzkodām, šampanieti un vasarīgu tortīti. (tātad bez viesu nama, mičošanām u.tml.) Esmu radoša un plānoju pašas rokām radīt skaistu atmosfēru ar ziediem un dekoriem
Vai kādai bijušas šāda tipa kāzas? Un kā? Un vai tas vispār ir reāli? :)
24.03.2014 13:07 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cilveeki ir loti dazaadi.Es saprotu ,ka daudzas meitenes sapno par to vienu, iipaso momentu dziivee,kaut ko taadu,kas liekas paliks atminaa uz visu muuzu.
Es tagad meeginu atcereties sevi pirmajaas kaazaas...Biju tik pat neglaabjami praktiska kaa tagad!
Taas divas dienas laukos bija loti jaukas,bet mees ar viiru jau peec paaris dienaam kalaam plaanus,kaa labaak iekaartot muusu istabu ,vina vecaaku maajaas.Atceros tik labi tos laikus- man taa patika visu gaadaat savu...:)
24.03.2014 16:06 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
heh, tas būtu smieklīgi - dzīvojam vienkāršā divistabu dzīvoklītī, bet kāzas pēkšņi Bīriņu pilī un medus mēnesis Havaju salās!

Es arī šeit nesaskatu neko smieklīgu. :) Šobrīd es arī dzīvoju vienistabas dzīvoklī (protams, ne jau uz visu mūžu, tikai pagaidām) un man bija lielas kāzas un tāls kāzu ceļojums. Es nedzīvoju uz maizes un ūdens, un uz n-tajiem kredītiem. :) Katram savas prioritātes. Nevienas no kāzām nav sliktākas par citām - ne lielas, ne mazas, ne brīvā dabā, ne pilīs.
Pati neesmu bijusi uz kāzām brīvā dabā, bet man patīk daudzas idejas. Un ir labi, ka pašai patīk darboties, savām kāzām arī gandrīz visu taisīju pati.
24.03.2014 16:07 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
20 cilveku bija ,sviniba sbija restotana, otra diena bija lauku mājās manas -un ari forsi ....bildes daudz feinu ,bija ,,,, kleita bija manu sapnu kleita ,un brauksasana pa tiltiem loti patika..... un atrakcijas restorānāa ar labas....bija 20 viesu - 1500 p visu kopā samaksaajam .piepaldizeja vīra vecāki daudz -ar galdu ,dzērienus daudz saveda -pasiem nebija jadoma.....

loti jauks un patikams notikums palika atmina.... 2 gadi driz mums bus kā precētiem.....
24.03.2014 16:49 |

Reitings 145
Reģ: 05.06.2013
Cik forša tēma un man ļoti patīk Lauma tava ideja. http://www.intimateweddings.com/blog/20-dazzling-real-weddings-under-8000/ šeit vari pasmelties idejas mazbudžeta kāzām un domāju tajā adresē varētu atrast vēl interesantas un noderīgas idejas :)
Šodien tieši uzgāju kāzu fotogaleriju http://www.kristapshercs.blogspot.com/2013/10/wedding-2013-iv-rudolfs-ance.html un nodomāju, cik viņas ir tieši tādas vieglas, gaisīgas un patiesas, varbūt arī noder tev par iedvesmu :)
24.03.2014 17:30 |

Reitings 61
Reģ: 30.01.2014
Šobrīd plānoju savas kāzas un varu teikt, ka pat mazbudžeta kāzām vajag kleitu, uzvalku, kūku, ziedus, dzērienus, samaksu mācītājam, auto, fotogrāfu utt. beigās mazbudžets nesanāk nekāds mazbudžets, bet protams, lētāk kā viesu nams.
25.03.2014 08:34 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
+++
28.03.2014 15:49 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
fotogrāfu paņemsim tikai uz pāris stundām, ne visu dienu

Vai kāda var pateikt aptuvenu cenu, cik maksā fotogrāfs uz pāris stundām, t.i., ceremonijā un pēc tam fotosesija kādā jaukā vietā?
04.05.2014 14:17 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Man arī laikam būs mazbudžeta kāzas, viss kopā uz 1200EUR sanāk. Svinēsim pēc 2 nedēļām. Sarakstīsimies zagsā, pēc tam brauksim pie fotogrāfa taisīt smukbildes. Ceremonijai radiniece safočēs (viņai tāds vaļasprieks). Vakarā balle kafejnīcā ar ģimenei pazīstamu mūziķi. Cilvēki rēķināti kādi 25. Mašīnu no draugiem aizņemsimies, neaizrausimies ar ziediem. Kleita man vienkārša, maksāja 100EUR, vīram uzvalks tāpat. Bet tas nenozīmē, ka nebūs mīļi, tradicionāli un skaisti.
04.05.2014 14:46 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Mums kāzas kopā ar ēdieniem, gredzeniem, kleitu, ziediem, viesu namu izmaksāja ~600ls :) Piemēram, kleita bija tīra paveikšanās, par kuru vēl tagad stāstu, kad runāju par savām kāzām. Aizgājām ar mammu uz veikalu un noveicās, ka pārdevēja tieši taisījās braukt uz Krieviju pēc jaunas preces, protams, kāzu kleitu viņa neplānoja tur iepirkt, taču mēs palūdzām un viņa mums sadabūja kleitu pa ~25-30ls. Tās dažas dienas uztraucos, ka nebūs laba, bet atnāca ļoti skaista, man patika :)
Svinējām mazpilsētā, galdu paši kopā sataisījām, pirkām produktus, gatavojām visi kopīgi(ģimenes). Viesi bija mazāk kā 20.
Viesu namu arī interesanti ar vīru meklējām. Sākumā braucām uz to, kurš tur pilsētā ir iecienīts kāzu rīkošanai, bet tur mums nepatika, jo bija jāmaksā par stundām + par katru sīkumu jāpiemaksā 10-20ls, piemēram, ja grib šūpoties vai spēlēt volejbolu :D
Tā mēs pēc tā viesu nama apmeklējuma braucām atpakaļ un pa ceļam ieraudzījām kempinga mājas un namu, kas varētu būt viesu nams, bet nekas par to neliecināja. Sadūšojāmies un izdomājām pieklauvēt svešiem cilvēkiem pie mājas un pajautāt, vai varam pie viņiem svinēt kāzas :D Saruna bija interesanta.
"Labdien! Vai šis ir viesu nams? "
"Nu jā, itkā" (ļoti nepārliecināti) :D
Galds un svinēšana bija jūlija vidū, pļavā, izkrāšņotā teltī. Mums bija 2 kempinga mājiņas un blakus dīķis, kurā peldēties un pirts, kurā varēja iet pēc patikas. Viesu nams mums izmaksāja ~150ls
Viss bija skaisti.
Fotografēja mūs mana klasesbiedrene, kurai bija liela aizraušanās ar fotografēšanu un laba kamera :) Bildes man patīk un nemaksāja praktiski neko.
04.05.2014 14:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits