Mums kāzas kopā ar ēdieniem, gredzeniem, kleitu, ziediem, viesu namu izmaksāja ~600ls :) Piemēram, kleita bija tīra paveikšanās, par kuru vēl tagad stāstu, kad runāju par savām kāzām. Aizgājām ar mammu uz veikalu un noveicās, ka pārdevēja tieši taisījās braukt uz Krieviju pēc jaunas preces, protams, kāzu kleitu viņa neplānoja tur iepirkt, taču mēs palūdzām un viņa mums sadabūja kleitu pa ~25-30ls. Tās dažas dienas uztraucos, ka nebūs laba, bet atnāca ļoti skaista, man patika :)
Svinējām mazpilsētā, galdu paši kopā sataisījām, pirkām produktus, gatavojām visi kopīgi(ģimenes). Viesi bija mazāk kā 20.
Viesu namu arī interesanti ar vīru meklējām. Sākumā braucām uz to, kurš tur pilsētā ir iecienīts kāzu rīkošanai, bet tur mums nepatika, jo bija jāmaksā par stundām + par katru sīkumu jāpiemaksā 10-20ls, piemēram, ja grib šūpoties vai spēlēt volejbolu :D
Tā mēs pēc tā viesu nama apmeklējuma braucām atpakaļ un pa ceļam ieraudzījām kempinga mājas un namu, kas varētu būt viesu nams, bet nekas par to neliecināja. Sadūšojāmies un izdomājām pieklauvēt svešiem cilvēkiem pie mājas un pajautāt, vai varam pie viņiem svinēt kāzas :D Saruna bija interesanta.
"Labdien! Vai šis ir viesu nams? "
"Nu jā, itkā" (ļoti nepārliecināti) :D
Galds un svinēšana bija jūlija vidū, pļavā, izkrāšņotā teltī. Mums bija 2 kempinga mājiņas un blakus dīķis, kurā peldēties un pirts, kurā varēja iet pēc patikas. Viesu nams mums izmaksāja ~150ls
Viss bija skaisti.
Fotografēja mūs mana klasesbiedrene, kurai bija liela aizraušanās ar fotografēšanu un laba kamera :) Bildes man patīk un nemaksāja praktiski neko.