Gribēju pajautāt jūsu viedokli par prezervatīviem- jums nešķiet, ka tie padara seksu mazāk juteklisku, ne tik intīmu?
Kuru kontracepcijas veidu Jūs labprātāk izvēlaties?
Ja visu laiku sekss notiek ar prezervatīvu, tad nekāda vaina. Bet ja esi izmēģinājis kā ir tad, kad prezervatīvs nav jālieto (lietojot OK) un atgriežoties pie prezervatīviem sākumā ir ļoti liela vilšanās. Var just atšķirību, bet noteikti pierod.
Vispār + Čupakabrai. Ja nav bijis sekss bez prezervatīva, tad jau nezin kāda ir tā atšķirība. Bet, ja visu laiku ir bez prezervatīva un tad nākas atgriezties pie tiem - labi zin atšķirību, bet pierašana ar ir iespējama. :D
Viss atkarīgs no tā, kādus prezervatīvus izmanto. Ir taču parastie, super plānie, tādi ar rieviņām u.t.t. Ja būs tāda kārtīga gumija virsū, tad jau protams, ka nekādas baudas nebūs.
Ar draugu jau ilgi izmantojam pātraukto. Kad tagad nesen izmantojām atkal prezervatīvu, bija tā - nekā. Bet sākumā, kad ar prezervatīvu tikai mīlējāmies, tad likās, ka ir labi arī tā. Ātri pierod bez tā. Katrā ziņā daudz, daudz patīkamāk ir bez, bet arī nedrošāk. :)
Attieksme pret prezervatīviem normāla, ja nav patstāvīga partnera, tad noteikti tikai ar to... bet pie patstāvīgām attiecībām noteikti tikai OK! Pēc 10 gadulietošanas ar šausmām iedomājos, ka būtu jāizmanto prezervatīvs...
Ir bijis arī bez, jo ar bijušo dažas reizes bija pārtrauktais. Tieši tad nebija nekādas baudas, jo nenormāls stress, ka tikai nesanāk iekrist, ka tikai viss ok. Nez... nekāda traģēdija nebija, kad ar šī brīža draugu izlēmām par labu prezervatīviem. Es negribu rīt tabletes, pārtraukto vairs nekad dzīvē(man tas stress nav tā vērts) un bērnus mēs pilnīgi noteikti negribam. So - mums ir šī metode un es nevaru sūdzēties.
Neatbalstu hormonu pumpēšanu savā organismā. Mans vīrietis mani atbalsta, jo viņam ir svarīgi, lai esmu vesela. Jā, lietojam prezervatīvu. Nekādu atšķirību nejūtu, jo viss ir tikai galvā.
čupakabra
Kā man mamma teica - mīlēties ar prezervatīvu esot tas pats, kas ošņāt puķi caur maisiņu
Lūk šo es nesaprotu, kā mamma var tā teikt? Ja man būs meita, es viņai nekad neko tādu neteikšu! Sekss var būt 'tik 1 reizi, bet slimība vai bērns- uz stipri ilgāku laiku/visu mūžu.