Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

CV iesniegšana rokās, nevis epastā

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Sveikas!

Kā jau vairums no mums, arī es meklēju darbu. Sūtu uz visvisādiem epastiem savu cv + mot.vēst, bet bieži vien ir sajūta, ka mana vēstule kaut kur pazūd, bieži vien nav nekādas atbildes.

Tāpēc iedomājos, ka vēl taču ir iespējama CV iesniegšana rokās, piemēram, kāda veikala vadībai nesot uz pašu veikalu. Tad vismaz tas mans CV ir acu priekšā, nevis epastā starp 101 citu ziņojumu.

Tad nu jautājums šāds - ko jūs domājat par šādu gājienu? Kāds tā vispār mūsdienās vēl dara?

Un arī - kā vislabāk noformēt šādu CV, kuru dod rokās? (kabatiņā/mapītē/ar vāku, kā grāmatiņu) ...vienkāršu lapeli, šķiet, ir nepieklājīgi iesniegt...

Kā jūs darītu?
22.03.2014 21:13 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Zinu, ka veikalā Zara pie kases ir tādi kā bukletiņi, kurus var aizpildīt, ja meklē darbu un gribi strādāt šajā veikalā. Un zinu daudzus cilvēkus, kuri nesuši CV uz veikalu, un kuri veiksmīgi arī dabūjuši darbu. :)
22.03.2014 21:17 |

Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
atkarībā kur, bet jā, tā dara arī mūsdienās. es domāju, ka vienkārši kabatiņā var nest.
22.03.2014 21:18 |

Reitings 1300
Man tikai mazliet māc bažas vai veikala pārdevējai rokās iedots cv tiešām sasniegs vadību un cik ilgā laikā tur tas notiek. :)
22.03.2014 21:22 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
tas, ka bieži nav nekādas atbildes, ir normāli. Arī iesniedzot rokās, bieži vien ir sajūta, ka, tikko pagriezies, tas CV tiek iesviests miskastē. Bet kas neriskē, tas nedzer šampānieti. Daudzi man pazīstamie cilvēki ir dabūjuši darbu, ejot un uzbāžoties ar savu kandidatūru īstajā brīdī.
22.03.2014 21:27 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, mans draugs ir vairākus darbus dabūjis, uz vietas mēģinot dabūt rokā vadību un tad ar viņiem runājoties. Protams, CV arī līdzi, bet tas ir mazākais. Interesanti, ka viņam šis joks vienmēr nostrādā. Ja viena vieta apnīk, tad izdomā, kuru grib nākamo, un vienkārši ierunājas tur iekšā :D Bet viņš ir no muldoņām, es, piemēram, tā nevarētu.

Ko es ar to gribēju pateikt - mēģini dabūt rokā cilvēku, kuram ir kāda teikšana darbinieku pieņemšanā. Un tad jau liec lietā savu CV un šarmu.
22.03.2014 21:34 |

Reitings 1300
Jā, ticu, ka tādi harismātiski un runātīgi cilvēki spēj ierunāties iekšā darba vietās paši :)

Nu jā, riskēšu un dzeršu šampi pēc tam :) obligāti
23.03.2014 15:31 |

10 gadi
Reitings 10393
Reģ: 21.03.2014
Jā, ir bijusi ne vienreiz sajūta, ka vakancei sūtītie e-pasti automātiski krīt spama kastē, jo sevišķi, ja sūta uz lielu uzņēmumu/iestādi, kur ir Personāla daļa, bet sludinājumā norādīts, ka jāsūta uz galveno e-pasta adresi (pasts@, info@ utml.), nevis personāldaļai vai kādam konkrētam personālatlases darbiniekam. No šiem tad arī ne pliks paldies par pieteikumu vai atteikums, kur nu vēl uzaicinājums uz pārrunām. Tagad sūtu šādiem gadījumiem pa pastu papīrformātā, vai ja ir norāde, ka var personīgi iesniegt, tad iesniedzu.
ielieku dokumentus A4 aploksnē.
23.03.2014 16:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits