Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko no šī lai mācās?

Reitings 237
Reģ: 29.01.2009
Hey, Čikitas!

Kā Jums šī nedēļa un tās izskaņa?

Nolēmu padalīties ar savu randiņstāstu, jo esmu pārliecināta, ka no visām dzīves situācijām var ko noderīgu mācīties un pilnveidot sevi, bet ko, pie velna, lai mācās no šī!?

Ieskicēšu viņa portretu: gara, atlētiska auguma, tumši mati, zilas acis, bez maz vai Bredu Pits jaunībā, īsāk sakot - ņemams. Jau kādu laiku jūtu pastiprinātu ieinteresētību no viņa puses, un nolēmu beigt tiepties kā vecmeita pažarnieku ballē un piekritu randiņam.

Ziniet, vajadzēja turpināt tiepties, jo visu varaku klausījos, kā viņš pametis savu iepriekšējo meiteni, jo domājis, ka viņa pametīs viņu pirmā. Bet tagad viņš traki nožēlojot, ka tā rīkojies, bet viņa šo atpakaļ vairs neņemot. Visu vakaru sēdēju ar WTF sejas izteiksmi - vai es pēc kaut kādas Mātes Terēzes izskatos, vai!?

Nobeigumā viņš piedāvāja doties pastaigā gan Krastmalu, kur gan laicīgi noreaģēju un aizbildinājos, ka neesmu atbilstoši ģērbusies un visticamāk nosalšu, tādēļ labāk citrez. Starp citu - tādas citas reizes nebūs, jo neesmu pārliecināta, ka vēlos uzklausīt vēl kādu viņa dvēseles caureju.

Mājupceļā jutos traki samulsusi un nolēmu sevi iepriecināt ar kādu pirkumu. Iegādājos statueti ziloņa izskatā, kas man liek domāt - mēdz teikt, ka garīgās kaites nelīp, bet acīmredzot kaut kāda strāva mani bija ķērusi no tā čaļa, jo pašlaik uz mani lūkojas no ģipša (vai kaut kā tāda) meistarots zilonis ar WTF skatienu.

Meitenes, lai Jums foršs sestdienas vakars!

Ja ir vēlme, droši padalaties ar randiņu "veiksmes" stāstiem. ;)
22.03.2014 20:34 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
:D Labs par to ziloni! :D

Kāpēc nepajautāji puisim, kāpēc aicināja tevi uz randiņu, ja reiz par citu visu vakaru runā?...
22.03.2014 20:39 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Kur palika tas mehāniķis-velosipēdists, kurš iedarbināja Tavu mašīnu? Nesatiki vairs?
22.03.2014 20:45 |

Reitings 237
Neons, ja godīgi jāatzīstas, tad bija bailes saņemt atbildi. :D
22.03.2014 20:45 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Es arī agrāk tāda pati biju :D Nu, nevis, ka gribu puisi atpakaļ un ko nožēloju, bet vienkārši daudz runāju par bijušajiem.
Tagad gan laikam esmu tikusi no tā vaļā ;)
22.03.2014 20:46 |

Reitings 237
Donata, nav nācies viņu vairs manīt. Toreiz nokita kā no skaidrām debesīm - pļekš man uz galvas, un tā bija pirmā un pēdējā reize, kad viņu redzēju.
22.03.2014 20:47 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
tev vēstule. Publiskii negribas rakstīt. :D
22.03.2014 20:58 |

Reitings 551
Reģ: 20.07.2009
Domāju, ka no šāda veida situācijām vienmēr var mācīties vienu lietu - nekad neko nevajag gaidīt. Nekad, nekad nevar zināt, kāds izrādīsies randiņš, pat ja puisis ir Breda Pita līdzinieks. Ekspektācijas rada vilšanos.
Es sev tā saku, bet vienmēr kaut kā izdodas pirms tikšanās sadomāt, kā nu būs :D
22.03.2014 21:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits