Jūtos pretīgi..

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Grauž acis vistiešākā nozīmē..un šķaudu kā suns. Jau nedēļa apkārt un viss kņud..Pagāšgad tas pats lielas mokas šķaudīšana, reizēm likās ka acis izsprāgs no pieres..viss kņud un paelpot arī normāli nevar. Tā jau nomocījos vairākus mēnešus..tagad iestājoties siltākam laikam atkal tas pats. Nu kāpēc? Vēl kādai tā ir?
22.03.2014 09:43 |

Reitings 228
Reģ: 18.01.2014
Man šis sākās, kad pārcēlos uz ārzemēm. LV biju lauku bērns, kam nebija nekādu alerģiju. Kad pirmo reizi sākās, biju ārprātā, jo man tā grauza acis, ka es nevarēju noturēt viņas vaļā, neko neredzēju, spilgtākā saulē šķita, ka kļūšu akla. Ģimenes ārsts nosūtīja pie alergologa, un tur man teica, ka var veikt gan asinsanalīzes, gan ādas testu, lai noskaidrotu pret ko ir alerģija, bet viņam tāpat esot skaidrs, ka tie ir ziedputekšņi. Maybe vnk negribēja ar imigrantiem ķēpāties, bet nu viņam bija taisnība.
Turpmāk katru pavasari turu tuvumā antihistamīnus saturošos līdzekļus (alergēna iedarbības rezultātā tavs ķermenis veido histamīnu u.c. vielas, kas izraisa tos simptomus).
Tā kā man ar elpošanām pa lielam kārtībā, trakākais ir ar acīm, tad lietoju pilienus, manējie saucas Allergodil, ir bezrecepšu, var dabūt arī LV. Tikai nedrīkst pilināt, kad acīs ir lēcas, jo tad varēsi lēcas mest ārā.
22.03.2014 13:51 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Ja pavasaris - vasara ir sezona, tad alerģija no ziedputeksņiem. Iedzer tavegyl un dodies pie alergologa.

tieši tas ko gribēju teikt
23.03.2014 15:55 |

Reitings 598
Reģ: 12.02.2014
Alerģija. Ej pie alergologa.
Ja ielaidīsi šāda veida alerģiju - iedzīvosies astmā. Tas tā no pieredzes...
23.03.2014 16:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits