tad jau sanāk, ka arī šeit tiks darīts tas pats.
Kā jūs uz to skataties?
Jo reāli sanāk tā, ka ierobežo mūsu iespējas iegūt informāciju, kuru vērtēt pēc katra paša saprašanas.
Es skatos PTP un citus Krievijas kanālus. Interesanti redzēt kā viņi atspoguļo ziņas. Bet lai tas ietekmētu manu viedokli - nereāli.+++
PSRS laikā bija trīs kanāli pa kuriem ziņās mala vienu un to pašu. Un lielākā daļa cilvēku tam tāpat neticēja.
Bet ir cilvēku grupa, kura tomēr, joprojām, skatoties šīs ziņas informāciju nefiltrē, bet pieņem par patiesu. Piemēram, vairums pensionāru - Latgales iedzīvotāji - prokrieviski noskaņotie - latvieši, kuriem noriebusies valdība un riebjas Rietumi. Utt. Tāpat, kā netrūkst to, kuri uzskata, ka PSRS bija zelta laiki salīdzinājumā ar dalību ES.
Bet ir cilvēku grupa, kura tomēr, joprojām, skatoties šīs ziņas informāciju nefiltrē, bet pieņem par patiesu. Piemēram, vairums pensionāru - Latgales iedzīvotāji - prokrieviski noskaņotie - latvieši, kuriem noriebusies valdība un riebjas Rietumi. Utt. Tāpat, kā netrūkst to, kuri uzskata, ka PSRS bija zelta laiki salīdzinājumā ar dalību ES.
Man ar patīk PSRS laiki, nu liela daļa no tiem laikiem
Man patika viena cilvēka izskaidrojums tam, kāpēc tik daudziem ir labas atmiņas par PSRS. Pavisam vienkārši - jebkuram cilvēkam, jebkurā pasaules daļā un jebkuros apstākļos parasti šķiet, ka jaunībā dzīve bija labāka un rožaināka.Kļūdies šorei8z jo runauju par LV 70 gadiem...ko visi ir atzinuši par zelta laikmetu...