Tracina

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Es ik pa laikam pa ausu garam dzirdu ziņās par to, ka Latvija būs nākamā pēc Krimas, ko nu darīt, kā nostiprināt savas pozīcijas. Atcelt Jauno vilni un t.t. Kas tas par murgu, piedodiet?

Es patiešām esmu patriote, bet kāpēc mums ir jālec acīs, man reāli liekas, ka šitā mēs izaicinam Krieviju un beigu beigās radīsim ieganstu, lai Krievija ieriebtu. Krievi ar visu Putinu priekšā ir lepna tauta, bet mēs te zemojamies un jau krītam ceļos cenšoties kaut ko grābt un pēkšņi mainoties. Man kauns skatīties un loģiku nesaprotu. Stulbā politika, piedodiet, nespēju paklusēt, jo reāli tracina visa ņemšanās. Pasakie kāpēc tas vajadzīgs?
20.03.2014 19:46 |

Reitings 176
Reģ: 19.01.2014
Uzskatu, ka Latvijai ir jāizstājas no ES un NATO, jo tās ir diezgan agresīvas un melīgas organizācijas.

Latvijai nākotni redzu jaunajā Eirāzijas savienībā kopā ar Krieviju,Kazahstānu,Baltkrieviju,Ziemeļkoreju,Irānu,Vjetnamu,Ķīnu,Honkongu u.c.

Ko rietumi vairs var piedāvāt Latvijai bez homoseksuālisma propagandas un ģermokrātijas?
21.03.2014 01:33 |

Reitings 211
Reģ: 23.01.2014
Fēbe
Piekrtītu 100% , NATO un ES ir pierādījušas savu bezspēcību un vienaldzību. Vienīgais ceļš uz brīvu Latviju ir izstāties no šīm melīgajām noziedznieku organizācijām
21.03.2014 01:38 |

Reitings 176
Reģ: 19.01.2014
Tām, kas cerēja...... :D

Obama: ASV armija neiesaistīsies karadarbībā Ukrainā
21.03.2014 01:41 |

Reitings 211
Reģ: 23.01.2014
Krievijas drauds ir NATO. Ja Latvija, kā Krievijas pierobežas valsts vēlās savu drošību garantēt ar NATO, tad tas nav nopietni. Mums ir jārespektē Krievijas intereses. Šaubos vai ir normāli, krievijas pierobežā turēt NATO iznīcinātājus, izlūklidmašīnas.. Tad brīnīties ka Lv gaisa telpā parādās RUS izlūklidmašīnas :D Tā teikt, netaisat sūdus. Ne mūsu iznīcinātāji, ne mūsu intereses.
21.03.2014 01:49 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Latvijas vienīgā drošība ( ja tāda vispār ir iespējama) ir NATO un ES. Arī stiprāku ienaidnieku var padarīt nekaitīgu.
Kā piemērs ir skandināvija. Valstis blakus Krievijai ietur diezgan piesardzīgu politiku pret feodālo kaimiņu. Kā rezultātā ekonomika un dzīves līmenis ir 5x augstāks nekā Krievijā.

Es ļoti labi atceros PSRS laiku, negribēs vēlreiz kaut ko tādu piedzīvot.
21.03.2014 09:28 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Jaunā Viļņa atcelšana nav nevis draudi, bet tas parādītu Latvijas nostāju. Tas, kas notiek Krimā ir briesmīgi, cepos un cepos, bet neko ietekmēt nevaru. Ceru, ka to slimo čekistu kāds pieliks pie vietas. Un skumji, ka melīgas propogandas rezultātā arī Latvijā ir cilvēki, kas domā, ka Putins kaut ko glābj .. Par NATO un ES piekītu Dionysus. Norvēģija diezgan domā par drošību, viņiem obligātais karadienests ir arī sievietēm, tikai četrus gadus bija nacistiskās Vācijas okupēti, bet atceras, cik briesmīgi bija.
"Krievi ar visu Putinu priekšā ir lepna tauta" - viņi ir nevis lepna tauta, bet ir nozombēti truliķi (es nerunāju par inteliģenci), kas dzīvo pagātnē.
21.03.2014 11:11 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Ai, vienkārši mani tracina, sajūta, ka mūs uzskata par muļķiem. Visu ko mums noliks priekšā mēs sagremsim bez savām domām. Un liekas, ka par mums vēl iesmēj, vai tāpēc mūsu vectēvi izcīnīja neatkarību?. Es varbūt esmu nedaudz jocīga, bet es teiksim nekad nenorēķinos ar karti, kad varu, es vienmēr izņemu visu naudu no kartēm un iepērkos skaidrā. Neviena mana Depo, Rimi un citas kartes nav uz mana vārda, bet izdomātiem. Kredītu nekad uz sava vārda neņemšu un negalvošu. Neviens šos manus paradaumus nezina. Es varbūt esmu maza un nevienam neinteresēju, bet tas ir tāds mans mazais protest, pret pastāvošo iekārtu.
21.03.2014 11:24 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Melīga propoganda par pašreizējo situāciju tiek pasniegta gan LV (Rietumu ietekmē), gan Krievijā. Un tā patiesība ir tikai kaut kur pa vidu.
Nav gluži tā, ka Krievija ir tas agresors no sākta gala. Parēķiniet paši, kā tika uzpūsta ziņa par krievu armijas bāzēm Ukrainā - ka tās esot ievestas ar domu sākt karadarbību. Bet tās tur atradās jau vairākus gadus uz līguma pamata!!!
Tāpēc uzskatu, visi tie boikoti, ko visas pasaules valstis šobrīd emocionāli "uzmet" Krievijas virzienā (tai skaitā kaut kāds mūsu stulbs izgājiens ar Jauno vilni - kaut pasākums pats par sevi man nepatīk, bet tad jābūt patiesam tā likvidēšanas iemeslam - ka tas ir balagāns :D ), drīzāk novedīs pie tā, ka paši kaut ko aizsākam, ko negribam aizsākt. Bet, acīmredzot, Rietumiem ir pamats padarīt Krieviju par šā brīža lielāko agresoru. Man uzreiz gribas domāt - kāpēc? Kāds patiesais mērķis ar to tiks piesegts? Jo jau no iepriekšējām runām vai reālām militārām akcijām taču redzam - ASV un citas lielvalstis NEKAD to nedara filantropisku mērķu vārdā - nodrošināt attiecīgajā valstī mieru...
21.03.2014 11:25 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
"Krievi ar visu Putinu priekšā ir lepna tauta" - viņi ir nevis lepna tauta, bet ir nozombēti truliķi

++++++++
21.03.2014 11:31 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Ja jūs esat uzņēmējs Jūrmalā, tad jaunais vilnis ir jūsu debesmanna

Tieši tā. Nu ja jau jums tik šausmīgi nepatīk tas šovs, kāds ar varu spiež skatīties? :D Ne tak. Man arī ir diezgan liela nepatika pret to visu, bet ir arī labums, tie biezie atstāj jaukas summas Jūrmalā.
21.03.2014 11:37 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Krievija grib sevi parādīt kā lielu un varenu no ārpuses, bet iekšienē tā pati pūst nost. Maskavā apmēram puse iedzīvotāju ( ieskaitot nelegālos) nav krievi. Kaukāzieši, uzbeki, kirgīzi, turkmēņi u.c. jau kontrolē daudzas visiem svarīgas lietas. Paši krievi pakļaujas un baidās no viņiem.
No kremļa jau var smuki runāt un skatīties visam pāri, bet problēmas pašiem jau smeļas mutē.
Tāpēc ar ārpolitikā cenāšās sevi parādīt kā "lielos un varenos"
21.03.2014 17:18 |

Reitings 137
Reģ: 13.03.2014
kāda skatījās tikko tv3 ziņās, kur meitene teica, ka atnāca uz "latvija - mana dzimtene" akciju tikai tāpēc, ka gribēja dabūt sev 'kurtku' un nozīmīti un tāpēc, ka mamma lika. nu koooo? sviests
21.03.2014 19:12 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Nūū, ja tagad sāksies runas par to, cik Krievija ir lielos sūdos, ieteiktu paskatīties uz ASV un to, cik viņiem ir lieli parādi.
21.03.2014 19:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits