Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iesa,iet zinošu ginekologu-vīrieti

10 gadi
Reitings 822
Reģ: 17.03.2013
Sveikas, meklēju jaunu ginekologu. Pašreiz esmu apstājusies pie varianta - dr Matules, taču kaut kā velk uz vīriešu prasmi:d (nepārpratīsim:d). Labas lietas dzirdētas par dr Vītolu, taču vinš vairāk uz sarežgītām problēmām un negribās apgrūtināt ar vnk lietām. (Man vienīgais cikls neregulārs un vēlētos iegūt info par saviem hormoniem, kā arī visas analīzes) protams, cilvēcīgu :) ceru, ka kāda atsauksies:)
20.03.2014 18:25 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Viirieshu ginekologu galvenais truukums ir tas, ka vinjiem pashiem nav taas orgaanu sisteemas, ko aarstee. Vinji pashi nekad nav izjutushi ne PMS, ne menstruaaciju saapes, utt. Vinji par to visu ir tikai lasiijushi graamataa. Liidz ar to vinji nekad taa pa iistam nesapratiis ne sievietes suudziibas, ne sajuutas. Sievietes ginekologes tomeer biezhi vien iesaka kaut ko no savas personiigaas pieredzes.
Bet es neatbildeeju uz tavu jautaajumu :)
20.03.2014 18:42 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Viirieshu ginekologu galvenais truukums ir tas, ka vinjiem pashiem nav taas orgaanu sisteemas, ko aarstee. Vinji pashi nekad nav izjutushi ne PMS, ne menstruaaciju saapes, utt. Vinji par to visu ir tikai lasiijushi graamataa. Liidz ar to vinji nekad taa pa iistam nesapratiis ne sievietes suudziibas, ne sajuutas.

Tieši tā.
20.03.2014 18:44 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Jā, bet līdz ar to - vīrieši ir daudz uzmanīgāki izmeklēšanā un taktiskāki rezultātu izziņošanā. Man, es ļooti atvainojos, ir cieša un maziņa maksts - kamēr sievietes uzvedās tā, it kā, ja šo saplēsīš - nopirksi jaunu; tad vienīgais ginekologs vīrietis ir bijis maigs un uzmanīgs.

Bez tam, es neesmu dzirdējusi, ka vīrietis gienkologs kaut ko norakstītu uz "ai, nu tas jau vienkārši tāpat".
20.03.2014 18:52 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Nedomāju, ka vagīnas un tās satura trūkums ietekmē ārsta profesionalitāti! :D

Šodien tieši biju pie Dr. Seržanta - ļoti iejūtīgs ārsts, uzmanīgi izmeklē un, kā jau stellaglmr, minēja - nemēģina ar zondi bez maz vai izvarot! :D Pie viņa gan ir pagaras rindas - gaidīju 6 nedēļas uz AVA Clinic pierakstu.
20.03.2014 18:57 |

10 gadi
Reitings 1395
Reģ: 18.03.2012
Atceros, kā mūsu med.koledžas direktore teica:
"Ejat pie ginekologiem vīriešiem.Sievietes ir maitas" :D
20.03.2014 19:00 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Fuj. Visi tie vīrieši ginekologi ir veci veči. Nekad mūžā tādam nerādītos puskaila vai vispār pat pieskarties vai līst tuvumā manai kājstarpei. Pretīgi.
20.03.2014 19:02 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
peekaboo- :D :D :D
nez kas viņiem liek izvēlēties tādu profesiju?
20.03.2014 19:05 |

Reitings 2728
peekaboo, Tu esi ar kādām novirzēm? Tas ir ĀRSTS un viņam Tava vāvere (tāpat kā jebkuras citas vāvere) ir tikai "darba galds" :D Neesi par daudz no sevis sadomājusies - domā, ka Tev TUR ir kaut kas nu TIIIIIK īpašs, ka ārsts sāks savādāk to interpretēt?! Viņiem tas 100% ir tikai darbs un nekas vairāk - lai kā Tev gribētos, lai tas viss būtu tik perversi kā Tavā galviņā.
20.03.2014 19:07 |

Reitings 2728
Un visas sievietes-ginekoloģes es LEZBIETES?! :D Un visi vīrieši-zobārsti noteikti sapņo par to, kā kādas atvērtajā mutē ieriktēt kādu citu instrumentu bez siekalu atsūcēja!
20.03.2014 19:08 |

Reitings 2728
es bija domāts kā IR.
20.03.2014 19:09 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Peekaboo
Ginekologam neķītri skaitās acīs skatīties, nevis pa vāverīti ložņāt un sēnes meklēt. :D Viņu noteikti neuzbudinās Tava kājstarpe, nesatraucies. :D
20.03.2014 19:09 |

Reitings 1853
Tu esi stulba vai kā? :D
Par to ka viņam tas ir kautkas vairāk man vispār nav bijusi neviena doma.
Es personīgi justos pretīgi ja kautkāds vecis skatītos uz manu vāveri. Un man ir pilnīgi vienalga vai viņš ir ārsts vai vienalga kas.
Kautkādas perversas novirzes ir tev pašai galviņā.
Visi ir tikai cilvēki, arī tas ārsts.
20.03.2014 19:12 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Mana pirmā reize pie ginekologa bvija interesanta. Man bija pilnīgi vienalga, kādas ginekoloģes iet, jo neko diži daudz nedomāju- labāka, sliktāka, maigāka, rūpīgāka.
Iegāju kabinetā, a tur veca ginekoloģe un blakus sēž jaunietis halātiņā. Sapratu, ka tas ir praktikants. Kad ievietoja spogulīti, viņš skatījās arī. Sajūta bija tāda diez gan nepatīkama, jo godīgi. Tas, ka rāda tā kā apskatei. Es jau sapratu, ka tas ir tikai viņiem tāds darbs, bet sajūta nepatīkama. Tad pati ginekoloģe- sieviete gāja rakstīt papīrus un jaunietim pateica, lai viņš pārbauda (ar tiem diviem pirkstiem). Un salīdzinot ar to sievieti, tas bija ļoti rūpīgi un nebija asi.
Liekas, jo vecāka ginekoloģe, jo briesmīgāka.
20.03.2014 19:16 |

Reitings 2728
Ja pašai paliek vieglāk, uzskati, ka man kaut kas nav tā. Tomēr nekad neesmu iedomājusies, ka tas ir pretīgāk kā tad, ja man Tur skatās sieviete. Procedūra paliek viena un tā pati un man svarīgāka ir ārsta pieredze, kas uzkrājas ar gadiem strādājot.
Ja Tevi tas mierina - 100% Tava vāvere ir tāda pati kā to tūkstošu vāveres, kas uz tā krēsla gulējušas - tādam "vecam vecim" (arī cilvēkam) neinteresē nekas cits kā sievietes veselība.
20.03.2014 19:17 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Viirieshi maak labaak sievieteem pieduudot ausis-tas tiesa. Taapeec sievietes domaa, ka viirieshi ir profesionaalaaki. Es par to pasmaidu, jo dzirdot vienas pazinjas staastu par ginekologu viirieti- kaa vinjsh vinjai piena seeni aarsteeja- nevar nesmaidiit. Naaca blondaa, jaunaa daama pie padziivojushaa kunga 10 reizes, aarsts katrreiz izjautaaja meiteni par seksu, pozaam, partneriem, katreiz ruupiigi izmekleeja-gan ar spoguli, gan kruutis ruupiigi paarbaudiija. Nenoliegshu, kur veel uzmaniigaaks var buut :D Saliidzinaajumam-sievietes ginekologjes parasti izraksta tabletes un seene divu dienu laikaa kaa ar roku nonjemta. Bet nu jaa, sievietes nav TIK uzmaniigas :D :D
20.03.2014 19:25 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man šausmīgi nepatika iet pie sievietes-ginekoloģes. Vīrietis -pilnīci cita lieta. :) Bet es tagad apsveru domu meklēt jaunu. :)
20.03.2014 19:30 |

Reitings 1853
Vispār nav runa par to kā viņš redz manu vāveri vai kāda viņam tā liekas.
Man izraisa pretīgumu vec vecis kas man pieskartos vai skatītos uz mani kailu. Un tas ka viņš ir ārsts, to pretīguma sajūtu nemazina.
Bet es jau nenoliedzu. Kam patīk, lai iet. Man tak vienalga, kautvai pērtiķis tevi tur izmeklē.
20.03.2014 19:30 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Cirks kaut kaads te dazhi komentaari. Ziniet, es esmu sieviete, bet man nav ne PMS, ne menstruaaciju saapju. Taa ka, ja es buutu ginekologje, tad man shiis paraadiibas arii buutu tikai teorija.
Peec personiigaas pieredzes, kopsh aizgaaju pie ginekologa viiriesha savaa dzimtajaa mazpilseetaa, pie sievieteem ginekologjeem vairs kaaju neesmu speerusi un nespershu. Zinoshs, laipns, inteligjents un ljoooooti uzmaniigs, izejot no kabineta sajuuta ir kaa peec aarsta viziites, nevis kaa peec pasaakuma, kad kaads vnk vandiijies pa manu vagiinu.
Autore noteikti dziivo Riigaa, taapeec mans dakteris nederees :)
Kas attiecas uz to mazgadiigo, kas savu vaaveri uzskata par kaut ko iipashu, tad pievaldi mazliet meeli, nevis saukaa profesionaalus aarstus par veciem vechiem u. tml. Dereetu Tev nokljuut situaacijaa, kad guli nevariigi uz gultas un Tavu iipasho vaaveri apkopj un pamperus maina viirieshu dzimuma aarsts/medpersonaala darbinieks vai arii dzemdiibaas pagadaas viirieshu dzimuma dakteris vai kaads no medpersonaala. Laikam iipashaa buutne nogjiibtu un no lielaa pretiiguma peec tam pakaartos. Ej uz Siirupa forumu, prieksh shii veel esi par dumju.
20.03.2014 19:31 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Es gan nebūtu tik pārliecināta par to, ka ārstu vīrieti interesē TIKAI sievietes veselība, galu galā vairumam no viņiem ir sievas. Protams, var jau mēģināt viņus attaisnot un teikt, ka darbs ir tikai darbs.:D
Vienā intervijā kāds ķirurgs teica, ka vienreiz operējis apendicītu nu tāādai skaistulei un uz operāciju galda novērtējis, ka viņai figūra kā čells un ja viņš nebūtu saderinājies tajā laikā, diez kā tas viss būtu izvērsies (esot vēlāk manījis simpātijas no pacientes). Tas man lika nopietni apdomāt uzticēšanos ārstiem.
Ar to visu gribēju teikt, ka otram galvā nevaram ielīst un tāpēc nav iespējams kaut ko 100% apgalvot par citu personu.
20.03.2014 19:37 |

Reitings 1853
Ak dievs. Tiešām tev nav pms? Tāda stresaina :D
Es nesaprotu....es kādam aizliedzu iet pie vīrieša ginekologa?
Man tas ir pretīgi un viss. Kādas problēmas tev ar to?
20.03.2014 19:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits