Cirks kaut kaads te dazhi komentaari. Ziniet, es esmu sieviete, bet man nav ne PMS, ne menstruaaciju saapju. Taa ka, ja es buutu ginekologje, tad man shiis paraadiibas arii buutu tikai teorija.
Peec personiigaas pieredzes, kopsh aizgaaju pie ginekologa viiriesha savaa dzimtajaa mazpilseetaa, pie sievieteem ginekologjeem vairs kaaju neesmu speerusi un nespershu. Zinoshs, laipns, inteligjents un ljoooooti uzmaniigs, izejot no kabineta sajuuta ir kaa peec aarsta viziites, nevis kaa peec pasaakuma, kad kaads vnk vandiijies pa manu vagiinu.
Autore noteikti dziivo Riigaa, taapeec mans dakteris nederees :)
Kas attiecas uz to mazgadiigo, kas savu vaaveri uzskata par kaut ko iipashu, tad pievaldi mazliet meeli, nevis saukaa profesionaalus aarstus par veciem vechiem u. tml. Dereetu Tev nokljuut situaacijaa, kad guli nevariigi uz gultas un Tavu iipasho vaaveri apkopj un pamperus maina viirieshu dzimuma aarsts/medpersonaala darbinieks vai arii dzemdiibaas pagadaas viirieshu dzimuma dakteris vai kaads no medpersonaala. Laikam iipashaa buutne nogjiibtu un no lielaa pretiiguma peec tam pakaartos. Ej uz Siirupa forumu, prieksh shii veel esi par dumju.