No prieka laikam man nācies vienu reizi raudāt. Tas bija vasarā, kad māsa precējās. Kad noskanēja pirmās notis, jau tā dīvaini palika, kad ieraudzīju pašu māsu kleitā- tad nu sākās, tā raudāju. Ja būtu zinājusi, ka tā būs, būtu paņēmusi kabatslakatiņu līdzi. :D
Pēc kāzām māsa teica, ka es tik sirsnīgi esmu raudājusi, ka pat vedējam esot sagribējies raudāt. :D
Bija diez gan stulba sajūta, bet nekas. No malas tas, droši vien, izskatījās sirsnīgi. Jautāju to draugam (viņš kāzās bija fotogrāfs un tad pat runājuši vēl nebijām), viņš teica, ka tas ir normāli un bija mīļi, ka manas emocijas tādas bija. :)
Bet par bēdu asarām. Parasti cenšos, lai neviens neredz. Taču ir nācies tā, ka sēžu skolā un asaras birst. Un tik ļoti nepatīkami, ka grupas biedri (tas bija profenē) savā strapā viens otram saka: "Redzi, Sanda par kaut ko raud." Gadās, ka tā. Tajā laikā tas notika diez gan bieži tā. Taču grupas biedri zināja arī iemeslu. Tas bija tad, kad puisis, kurš mani piekāva, šantažēja mani, lai tomēr paņemtu viņu atpakaļ.