Šobrīd lietoju jauno Bourjois CC krēmu, jo tas labi nosedz aprārtumu un ir nemanāms uz ādas. Ļoti taukainai ādai nederēs, jo man šķiet, ka slikti turēsies.
Laba cena, patīkama tekstūra un nemetas pumpiņas :) Arī iepakojums ir labs, jo var ''izķeksēt'' līdz pēdējam un bundžiņu pēc tam izmazgāt un salikt kādus sīkumus :D :)
supatrupa ar zaļo korektoru jāmāk rīkoties. Es kaut kad nopirku pāris reizes palietoju - baigā ņemšanās, tagas stāv vienkārši. Var būt iesākumam pamēģini Catrice 5 toņu konsīleru paleti, lai vispār saprastu vai tiešam tev to vajag.
sugar, ir likts. mēģināju SLA, bet beidzās un ir baigi dārgs.. ar to rīkošanos it kā nekādu problēmu nav, ir zināšanas :)
Vienīgi gribētos atrast ko nedaudz lētāku
Es lietoju CC krēmu no ''Loreal'': violetā - baltā tūbiņā! Man ļoti patīk,diezgan labi pielāgojas manam ādas tonim,esmu bālais tips. Manuprāt, man ar viņu izskatās tumšāka seja,bet ne pārāk tumša kā ar daudz tonālajiem.
Pēdējā laikā esmu iecienījusi Nars Sheer Glow tonālo krēmu - labi nomaskē visas nepilnības un piešķir ādai veselīgu toni, taču nav smagnējs un lieliski turās visas dienas garumā.