Nepieejamās sievietes/meitenes.

Reitings 6
Reģ: 18.03.2014
Sveikas meitenes, tā teikt esmu jauniņā. ((:
Piereģistrējos,jo ieraudzīju daudzās sarunas un cik ļoti visi ir atklāti.
Mani nomoka jautājums par nepieejamajām sievietēm un meitenēm,es īsti nevaru izprast kā tas izpaužas, kāda uzvedība,rīcība tam ir raksturīga. Kā vajadzētu man uzvesties,lai no malas izskatītos kā nepieejamā sieviete?
Vienkārši man patīk kāds puisis, kurš teica ka viņam patīk nepieejamās meitenes,tādas kuras grib visi,bet dabūt var tikai viens, un par kurām ir jāpacīnās.
Un jūs varētu man ieteikt,kā man rīkoties,kā uzvesties, izturēties pret viņu,lai es kļūtu par nepieejamo meiteni un viņam būtu vēlme mani dabūt sev,un nedaudz jāpacīnās.??
Un kā jūsu prāt izpaužas "grūti pieejamas" meitenes? :)
Gaidu jūsu viedokli un ieteikumus. ^^
18.03.2014 13:30 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Saakumaa atbildeet kaa liidz shim, bet paleenaam saakt izraadiit arvien mazaak un mazaak intesi. Saac atbildeet leenaak, saac atbildeet iisaak un bez entuziasma.

Ja tu peekshnji saaksi uzvesties pavisam savaadaak, tad vinjsh sapratiis, ka tu kaut ko centies teelot vai vinjam pieraadiit.
18.03.2014 14:18 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
"Nav sievietes, kas nedotu. Ir tikai vīrieši, kas neprot paņemt."
18.03.2014 14:20 |

Reitings 6
Jūsu abu vecums? No tā atkarīgs, cik zem šī apgalvojuma pozas, cik brieduma, taču pēc situācijas apraksta puisis nešķiet nopietns un kaut ko no sevis tēlo.

Bija situācija ka viņš bildinājās ka mums nekas nesanāks jo viņām ir citas intereses un citas vajadzības,bet viņš nemaz mani nav iepazinis un domāju ka ja iepazītu tad vairāk tā neteiktu...
vecumu starpība ir 3 gadi... esmu jaunāka.
18.03.2014 14:34 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Bija situācija ka viņš bildinājās ka mums nekas nesanāks jo viņām ir citas intereses un citas vajadzības

Meitene, zeltene...viņam tu nepatīc, viņš tevi negrib. Liecies mierā. Nedomāju,ka tur ir vainigas intereses vai škietamā pieejamība. Tas vienkārši ir tas fuflo ar ko tevi mēģina atšūt, bet acīmredzot, tev nepielec.
Liecies mierā.
18.03.2014 14:41 |

Reitings 6
.... un tad viņš teica ka sāks iepazīt mani un tad redzēs..
18.03.2014 14:47 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
vanu jūs esat galīgi tīņi, vai arī viņš tevi čakarē un reāli par tevi pasmejas kamēr tu muļķe skrien viņam pakaļ.
18.03.2014 14:58 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
Linduci, pieaudz, nobriesti un tad, tad domā kā kļūt nepieejamai :)
18.03.2014 15:05 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Rēali, ja man čalis pateiktu, ka viņam vajag nepieejamu meiteni, tad es viņam neskrietu pakaļ pierādot, ka redz esmu mainījusies, esmu nepieejama. Nu nē. Man tādu čali nevajag, kura dēļ man ir jāmaina kardināli savs raksturs. Esmu tāda kāda esmu. Jā es varu kaut ko mainīt sevi, ja es pati vēlos priekš sevis, ne jau kaut kāda puiša dēļ. Kurš tik vien gaida, ka skriesi pakaļ.
18.03.2014 15:17 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Un jā, tu viņam neesi vajadzīga, jo, ja būtu, tad viņš tevi aplidotu, censtos iekarot tavu sirdi, izrādīti savas simpātijas, bet te tev pasaka, ka viņam patīk nepieejamas meitenes. Paliksi neiekarojama tad tev viņu nevajadzēs. :D
18.03.2014 15:20 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Un vispār man liekas, ka pirmkārt, viņam nav klikšķis uz Tevis. Teiksim, kādam patīk slaidas, kādam apaļīgas, kādam blondīnes, ķādam rudmates. Bet tas nenozīmē, ka čalim, kuram patīk blondīnes, patīk absolūti VISAS blondīnes.

Tāpat ar to pieejamību/nepieejamību. Domāju, ka tas ir tikai viens punkts no viņa ideālas meitenes saraksta
18.03.2014 15:23 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Teiksim, kādam patīk slaidas, kādam apaļīgas, kādam blondīnes, ķādam rudmates. Bet tas nenozīmē, ka čalim, kuram patīk blondīnes, patīk absolūti VISAS blondīnes.

Un tāpat mēdz būt tā, ka čalim itkā patīk tikai blondīnes, bet pēkšņi iemīlās brunetē...

Lai nu kā - šis konkrētais puisis izskatās, ka pats nezina, ko grib un kaut ko baigi gudri un tukši filozofē. Paliec kāda esi! Tu esi ļoti jauka un forša! Puisis ir muļķis. Netērē savus spēkus tukšai skriešanai pakaļ. Nav tā vērts. Viņam tu neesi vajadzīga, viņš tevi nenovērtē. To kāda tu esi - viņam nevajag. Tad kāpēc tev vajadzīgs tāds cilvēks, kuram blakus tu nevarēsi būt tāda kāda esi? Un visticamāk, ja arī saiesiet kopā, viņš tāpat skatīsies pa malām uz citām "nepieejamām sievietēm", jo viņam vienkārši patīk tas, kas viņam nepieder...
18.03.2014 16:34 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Tas ir IEMESLS,nevis vaina Tevī. Ir tādi,kam vajag tādas,kuras DOD katram, citiem- vēsākas. Mani agrāk sauca par nepieejamo, jo atšķirībā no citām skolas meitenēm, dišukos neņēmos pa stūriem un publiski nebučājos :D Tolaik mani sauca par nerd, bet tagad esmu lepna, ka tiekamies salidojumos un visi,kuri nav vairs tīņi, bet pieauguši vīrieši, ka tas ir tieši tas ar ko mani atceras-ka nebiju DAVALKA. Katram vecumam savas īpatnības. Un sievietei nav jālien no ādas ārā dēļ puiša,ja viņam patiksi, patiksi JEBKĀDA.
18.03.2014 16:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits