tā tas bieži notiek, cilvēki ar augstiem grādiem nevar nolaisties no saviem augstumiem un spītīgi meklē darbu specialitātē. es arī pašlaik tā daru (ok, man nav ļoti augsts grāds, bet grāds un neliela pieredze ir) redzēs, cik ilgi es izvilkšu. tiesa, paralēli daru daudz ko citu. ja var atļauties, kāpēc nē, tikai man šķiet, ka tas ''augstā līmeņa speciālists'' nedaudz iesūno, sēžot mājās mēnešiem ilgi. un var gaidīt gadiem, meklējot perfekto darbavietu ar jauku attieksmi un pilnīgi caurspīdīgu nodokļu maksāšanu, tādas parasti sludinājumus neliek, jo pie viņiem stāv rinda strādāt gribošu speciālistu. bet tad, kad būsi patiesi augstā līmeņa speciāliste, kā pati sevi dēvē, uzņēmumu head hunters paši tevi mēģinās pārvilināt pie viņiem, tāpēc meitenēm šeit iespējams ir nedaudz taisnība :D , ka esi pārāk augstās domās par sevi. iesaku meklēt veidus, kā nezaudēt kvalifikāciju, piem. piedalīšānās freelance projektos, meklēt vienreizējos darbiņus, censties būt apritē, lai attiecīgie cilvēki zina, ka tu eksistē un meklē darbu.