Ir svarīgi atrast labus kursus, man ir bijis tā:
1. Interjēra kursi - it kā lasīju un pētīju, bet uzrāvos uz tādu fufeli, kur piedāvāja krāsojamās lapiņas un vajadzēja nodarbības sēdēt krāsot, phe, aizgāju,
2. Ar darbu saistītos kursus apmaksā darbs un tur ir vienkāršāk, parasti tie ir daži uzņēmumi, kas tos organizē vai kursi ir starptautiskie, ko organizē mūsu koncerns, jā, tie ir labi diplomi un dod izaugsmei diezgan daudz + bez noteiktiem kuriem es laikam nevarētu strādāt.
3. Bet tagad man ir nepieciešami kursi kvalitātes vadības sistēmās - meklēju opcijas un skatos, ka tos piedāvā arī LZA, beeet nu tā attieksme - no iepriekšējās trešdienas cenšos sazvanīt un kā tukšā mucā, vienreiz sieviete pasaka, lai atsūtu uz epastu savas koordinātes, e-pastu, protams, ignore, es atkal zvanu - ši saka, ka šobrīd neatrodas darbā, izskatīs tad un tad, zvanu tad un tad - viņa man iedod citu nr., kas beigās ir faksa nr - man vienkārši tāds WTF, nu ja pašlaik neorganizē kursus - nu nah šo teātri, pasaki un miers! Karoče, meklēšu citur, nebūtu iedomājusies, ka šādu attieksmi sastapšu Zinātņu Akadēmijā!
Vot, izbļāvu savu sāpi! :D