bērnudāzs.iekopee vismaz kas tur rakstiits, jo neesmu dr.lv, lai varu noriet - peec te ierakstiitaa nevar iisti saprast kas beerniem jaadara :D
Man ir jauns paziņojums attiecībā uz sievietēm.
šodien 03:37Mārcis Rezgals
Es ar sievietēm nerunāšu 1 mēnesi ( līdz 17. aprīlim ) .
https://www.facebook.com/photo.php?v=674008102637559&set=vb.100000851277075&type=2&theater
Kāpēc tāds lēmums ? Teiksim tā - es izlēmu atgūt kontroli pār savu dzīvi.:) Jāpieliek vienreiz par visām reizēm punkts visām spekulācijām, kas tēmētas uz mani. Visas sievietes ir brīvas, atlaistas! Ņemiet rajonu, ņemiet sievietes, man vienalga! Nevienai nekas nav solīts. Es esmu brīvs vīrietis !
Apņemšanās sevī ietver:
1) nekādas sarunas
2) nekāds flirts
3) nekādas tikšanās.
Sankcijas neattiecas uz radiniekiem un sievietēm, kuras saistītas ar profesionālo izaugsmi. Tā kā, ja es dzīvē Jūs nesveicinu, neuztveriet to personīgi.:)
P.s.
Pārrunāju šo apņemšanos ar čomu, viņš teica, ka jau ir pasūtījis kreklu kā ironisku atbildi tam, ka neturu vārdu un nevaru bez sievietēm, ja neizturēšu, tad būs jāstaigā ar šo "glamūro" (lasīt - dumjo) kreklu publiskās vietās- teātri, veikali, aizstāvot BD RTU utt. veselu mēnesi!:D
kuras saistītas ar profesionālo izaugsmiVot aicinas kada puiku uz darba interviju, bet beigās centīsies celīti noglāstīt...tas skaitīsies? :D
Es ar sievietēm nerunāšu 1 mēnesi ( līdz 17. aprīlim ) .
https://www.facebook.com/photo.php?v=674…
Kāpēc tāds lēmums ? Teiksim tā - es izlēmu atgūt kontroli pār savu dzīvi. Jāpieliek vienreiz par visām reizēm punkts visām spekulācijām, kas tēmētas uz mani. Visas sievietes ir brīvas, atlaistas! Ņemiet rajonu, ņemiet sievietes, man vienalga! Nevienai nekas nav solīts. Es esmu brīvs vīrietis !
Apņemšanās sevī ietver:
1) nekādas sarunas
2) nekāds flirts
3) nekādas tikšanās.
Sankcijas neattiecas uz radiniekiem un sievietēm, kuras saistītas ar profesionālo izaugsmi. Tā kā, ja es dzīvē Jūs nesveicinu, neuztveriet to personīgi.
P.s.
Pārrunāju šo apņemšanos ar čomu, viņš teica, ka jau ir pasūtījis kreklu kā ironisku atbildi tam, ka neturu vārdu un nevaru bez sievietēm, ja neizturēšu, tad būs jāstaigā ar šo "glamūro" (lasīt - dumjo) kreklu publiskās vietās- teātri, veikali, aizstāvot BD RTU utt. veselu mēnesi!
Būtu labāk rakstījis bakalaura darbu...Labs!