Kleitas,kleitiņas,dažādu fasonu un krāsu blūzītes. Manā skapī pietrūkst sievišķības un krāsu dažādības,tāpēc vēlos šajā pavasarī un vasarā to kompensēt.
Es nesaku riet virsu pirma!!!!!!Un ir ari konvejera stils, ko ari daudzas citas atzina. Nu ta tas ir... un tie nav lamuvardi, sauksana par slimu vai vel nez kas.
Vilkšu garās kleitas, garos svārkus un svārkus, kas beidzas zem ceļa. Nevilkšu neko mini, neko pārspīlēti atkailinātu utt. Kā jau katru gadu.
Šogad ceru nopirkt vēl kādu foršu garo kleitu un līdz vasarai vajag atrast melnas, vienkāršas balerīnas, bez nekādiem rotājumiem utt.
Un beidzot gribu atrast skaistus sapņuķērājauskarus.
Kā jau katru gadu - spiedīšu uz vienkāršumu. Krekliņi ar svārciņiem, šortiņiem. Arī garās un pusgarās kleitas, blūzes un žaketes darbam, parastās pludmales čības ikdienā, sandales + augstpapēžu kurpes darbam un neikdienišķākām situācijām.
Ance, nu parasti jau ir tā, vismaz man, ka es iegādājos šīs sapņu lietas, bet tāpat uz darbu sanāk ģērbties lietišķi un tās foršās drēbes paliek brīvdienām... un nemaz nesanāk bieži defilēt pa centra ielām...