Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kādu mêrci pagatavot no vistas filejas?

 
Reitings 252
Reģ: 14.11.2013
Kādu ? Man vienmêr ir paprika, śampinjoni, fileja un skābais krêjums.Gribas ko citu, bet nav ideju.
16.03.2014 10:06 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Krējumu uzkarsē, pierīvē vai sadrupina sieru, izkausē. Pakarsē, līdz maliet sabiezējusi, pierīvē citrona (vai laima) miziņu, pieliek smalki sakapātas dilles.

Izslēdz uguni. Notur 5 min.00 g Rokfora siers
200 g saldais krējums
pēc garšas dilles
citrona vai laima miziņa (var iztikt bez)
16.03.2014 10:08 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vistas fileja siera mērcē
Sastāvdaļas
Vistas fileja pus kilogramms-lidz 1kg
Kausētais siers''Dzintars''klasiskais..
saldais krējums viena paciņa(mazā)
garšvielas.
Pagatavošana: 10 min.
fistas fileju sagriez salmiņos,ieliek katliņā apsautē,kopā ar saldo krējuma paciņu,un kausēto sieru ''Dzintars''(klasisko)

uzvāra un pievieno garšvielas.

Mans ieteikums,sanāk ļoti garšīgi un tiešām gardi kopā ar rīsiem,un gurķu salātiņiem,iesaku pievienot arī pāris daiviņas ķiploku un sanak tiešam gardi :)
16.03.2014 10:10 |
 
Reitings 252
Reģ: 14.11.2013
Mmm, tas pirmais variants izklausās baigi labs.Tas saldais krêjums arī mazliet sabiezę?Es vienmer lieku skābo, jo tas tāds pabiezs paliek,
16.03.2014 10:12 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Mērce:
2 svaigas vistas filejas
saldais krējums pārliešanai
1 trauciņš Dzintara kausētā siera ar kūpinātu vistas filejas garšu
naža gals karija (gaumes jautājums)
sāls pēc garšas

Vistas fileju sagriež sloksnītēs, uz čuguna pannas apcep sakarsētā eļļā līdz pavisam maz pamanāmam zeltainumam. Uzlej svaigo krējumu, lai nosedz un šļuku ūdens. Pasutina uz lēnas uguns 10-15 minūtes. Pieber kariju, sāli. Pieliek kausēto sieru, maisot izkausē. Ja vajag, pieber vēl sāli. Viss:))

http://www.sapforums.lv/index.php?t=31663
16.03.2014 10:12 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Pavisam mazliet sabiezē, bet nu garšīgi gan bez gala.
16.03.2014 10:13 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
miljons gadus atpakalj miljaakaa meerce bij-vistas fileja apcepta ar tomatiem,papriku un pasauteeta saldaa krejuma meercee..njaammmmm :) citreiz vel fileju apvartiju majoneezee un garshvielaas un tad cepu :) un tad sauteju saldaa krejumaa ;) ..tagad taadas ekstras vairs neatjaujos :D
16.03.2014 10:25 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
* vistas fileja, konservēts ananāss, saldais krējums, karijs, pipari, sāls
* -"- viss tas pats, izņemot ananāsu.
* viss tas pats, bet klāt vēl pieliek zaļās pākšu pupiņas.
* fileja, karote medus, tomātu mērce
16.03.2014 10:25 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
es liku klat vel nedaudz miltus ar udeni, lai sabiezee meerce;)
16.03.2014 10:25 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
vai krejumu :) .. Es te bish spamoju,nespeju vienaa ierakstaa iekljauties ;D
16.03.2014 10:26 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Ja tomēr gribās vieglāku mērci, ieteiktu eksperimentēt ar sojas mērci, kas ļoti labi iederas ar vistas fileju. Papildināt vēl ar smalki grieztām burkānu skaidiņām, sēkliņām un zaļumiem. Vēl ļoti labi iederas balzamiko etiķis vai mērce, kurai var pievienot klāt cherry tomātiņus. Receptes ir veselīgas, vieglas un gardas.
Ja laiks atļauj, tad filejai pievienotu klāt novārītu vistas zaļumu buljonu, pili olīveļļas un citronu. Voilā.
16.03.2014 10:43 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
ah jaa, sojas meercee un saldskaabaa meerce...mmmm ljoooti garsho :)
16.03.2014 10:45 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
16.03.2014 10:45 |
 
Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Apcepu sīpolus, burkānus, papriku, vistas fileju un pasautēju mazliet saldajā krējumā un tad pielieku tomātu mērci un protams garšvielas. mmmmm ļoti garšīgi :) esmu klāt vēl likusi arī kukurūzu no bundžiņas.
16.03.2014 10:46 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam esmu par loti viegliem eedieniem...Taas meerces,kuraas ir daudz kreejums,sviests,siers utt -ir loti treknas.Katrs var protams izveeleeties ,ko grib,bet tad ir diskusija-kaa kluut tievaakai?
16.03.2014 15:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!