Labs vakars!
Šādas tamlīdzīgas tēmas te droši vien bijušas jau simtiem, turpināšu ar savu 101. :D
Šodien universitātē lekcijās, kas ir kopā ar citu kursu, pēkšņi apjautu, ka man tāāā patīk džeks no otra kursa. Jau iepriekš biju viņu pamanījusi, bet šodien vairākkārt saskatījāmies un tā... :)
(es ticu tai hipotēzei, ka sievietes un vīrieši piemērotus partnerus atrod, sajūtot smaržas - kā dzīvnieki :D Sajūti bioloģiski pareizos gēnos un ''širmis'' aiziet ciet, nekādi tauriņi vēderā neatlido - tas viss tikai ķīmija un bioloģija)
Tad nu lūk - man liekas, ka šis IR!
Kāpēc mēs nevaram iepazīties universitātē? Nu, mēs katrs vāramies savā sulā, ar saviem kursa biedriem, un mūsu abus kursus nevieno necik draudzīgas attiecības, lai neteiktu, ka tās ir samērā naidīgas, un šodien apjautusi, ka man viņš patīk un interesē, un tā kā esmu cilvēks, kurai visu vajag ātri un uzreiz, man nav pacietības gaidīt īsto momentu, kad mēs, redz, saskriesimies kaut kur nejauši divatā bez viņa idiotiskajiem kursa biedriem (kuri nāk uz lekcijām sadzērušies) vai manām draudzenēm, lai sasmaidītos un sāktu piemīlīgu un neveiklu pirmo sarunu kā filmās.
Man tiešām nav kompleksi runāt ar svešiniekiem, es vienkārši neticu, ka radīsies tāds brīdis, jo tās lekcijas, kas mums ir kopā, ir kādiem vairākiem desmitiem cilvēku milzu auditorijā, noķert momentu divatā teju neiespējami.
Atradu viņu feisbukā. Hmmmm...uzaicināt draugos?