Nē, es viņu neģērbju. Neuzskatu, ka man tas būtu jādara. Viņam ir savs stils un man ir savs stils. Es ienīstu, ja viņš mēģinātu līst manā skapī un stāstīt, kas man būtu jāvelk vai jāpērk, tāpēc es neko tādu nedaru viņam. Kā teikt - nedaru to, ko negribētu, lai dara man.
Joprojām kerzas, kedas, melnas drēbes, metālistu krekli, rūtaini krekli, ādas jaka utt. Taču, es viņu tādu pieņemu un man patīk. Kad jāiet uz saviesīgāku pasākumu, tad viņš saģērbjas atbilstoši tam un viss ir ok. Viņam, tāpat kā man, riebjas iepirkties, bet viņš, atšķirībā no manis, vienmēr 100% zin, ko pirks. Ieiet veikalā un viņš zin - tādas bikses, tāda veida kreklu, ja iespējams, tad tikai melnu krāsu utt. Es viņam nekad neko nepērku, jo citreiz man var kkas iepatikties, bet tas nenozīmē, ka viņam patiks un es zinu, ka to, kas viņam nepatīk, viņš mugurā nevilks(un vienalga, to būšu pirkusi es vai uzdāvinājis valsts prezidents).
Es neuzskatu, ka vajag uzspiest savu redzējumu otram. Kaut vai vnk padomājot - pašai patiktu, ja draugs mēģinātu tev uzspiest stilu, kas tev nepatīk, tikai tāpēc, ka viņam patīk?