Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kopjošā kosmētika!

Reitings 64
Reģ: 29.01.2009
Sveikas meitenes.
Iesakiet lūdzu kopjošo kosmētiku, kuru ir iespējams iegādāties aptiekās. Zinu, ka ir vichy, bioderma utt., bet īsti nav skaidrs, kuru izvēlēties, ņemot vērā, ka man ir problemātiska sejas āda, respektīvi ir pūtītes, āda ir taukaina, vietām arī sausa, tātād jaukta tipa āda. Katrā aptiekā kur esmu jautājusi, lai ko iesaka, ir pavisam cita informācija, tāpēc šobrīd esmu nedaudz apjukusi. Varbūt kāda var ko ieteikt? Kā arī pie reizes ieteikt tonālo krēmu, kurš minimāli aizsprosto poras, cenai šobrīd nav tik būtiska nozīme.
14.03.2014 11:35 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man jau šķiet, ka visas atbildes Tev sniegs dermatologs, ne farmaceits, ne te mēs, pēc pieredzes.
Iespējams, Tavai ādai nepieciešama ārstēšana, lai problēmas pazustu. Kopjošā kosmētika varbūt ir otršķirīga.

kurš minimāli aizsprosto poras

kurš tonālais no mūsdienās pirktajiem tev ir aizsprostojis poras?
14.03.2014 11:40 |

Reitings 64
Reģ: 29.01.2009
Protams problēma ir dziļāk, tā arī tiek ārstēta, bet vēlos maksimāli izvēlēties labāko kopjošo kosmētiku, lai nav tā, ka problēma tiek ārstēta no iekšienes, bet ārējie, tiek izmantoti nepareizi kopjošie līdzeķļi. Pie dermatologa esmu bijusi vairākas reizes, katru reizi iesaka ko citu, un saka, ka viņi visi +/- vienādi.
visi drogu tonālie aizsprosto poras, pēc viņiem pūtītes ir nedaudz vairāk, bet nelikt neko uz sejas nevaru, nav no labākajiem skatiem.
14.03.2014 11:47 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
parādiet man kādu "drogās, stokmanā" pieejamo tonālo, kas neaizsprosto poras?! :) eko kosmētiku neskaitot
14.03.2014 11:57 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
E. Aptiekās ir jābūt tādiem tonālajiem, kas ir arī ar ārstējošu iedarbību , un nav komedogēni.
Par kopjošajiem līdzekļiem - Bioderma zaļā līnija. Vai dermatologa izrakstīti, aptiekā gatavoti ārstnieciski līdzekļi (krēms, losjons)
14.03.2014 12:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits