Paldies par ieteikumu! :D
Ņemšu vērā Tavu lielisko ieteikumu. :) Visas kuras man rakstīs un vispār jautās vai esmu vecis sūtīšu nakuj. Tāpat tās, kas man ries, ka es ne tā organizēju un ne tur piebraucu. :D Visas iet nakuj!
Marija, ko palīgi palīdzēs? Naudu metīs benzīnam, lai pa visu Latviju pēc pakām var braukt, lai man neraksta, ka es tāda un šitāda?!
S80 saorganizē, ka mantas var konkrētā datumā nodot konkrētam cilvēkam.. ka tās tiks aiztransportētas līdz Gulbenei. Es uzskatu, ka viņas organizatoriskumā nav ne vainas! Vai problēma ir tā, ka viņa neklauvē pie katrām durvīm un nesavāc mantas? :D
Ja es būtu LV tad noteikti tev palīszētu.pašlaik esmu UK!
Bet pamācīt un pārmest var arī no UK :D
Neņem ļaunā par skarbumu. Bet dusma uznāk.. citreiz cilvēki cenšas kā labāk, bet paldies vietā saņem replikas. Tas taču nodzen motivāciju uz turpmākiem labiem darbiem :)
Hmm.. S80, lai, cik tas dīvaini būtu, pa spalvai visi neglaudīs, arī tad,ja darīs labu. Ir jāuzaudzē āda un jādara tas,ko biji iecerējusi. Mērķis taču ir tik cēls un foršs.. :) un es tiešām priecājos par šo gimeni, kurai prieks tiks sagādāts. Un,lai iet dillēs visi,kuriem kaut kas nepatīk :)