S80 Mums kopš otrdienas ir aizsitusies aukstā ūdens truba, kaut kur pirms skaitītāja, pirms filtra, nezinu, laikam trubu locījumos. Tehniķi trešdien atbrauca, uztaisīja pamatīgu bardaku vannasistabā un aizbrauca, materiāli jāpasūtot, un tā arī nav rādījušies. Vakar zvanīju namu pārvaldei un sūdzējos. Pēc tam man zvanīja tā tehniķu firma un tante otrā klausules galā čut ne vai ķērcošā balsī man iebauroja, ka materiāli ir pasūtīti, un būšot klāt tikai nākamnedēļ. Nesaprotu, kāpēc man pats tehniķis trešdien to nepateica, ko es varu zināt. Tā nu mēs esam bez aukstā ūdens. Šodien zvanīja, teica, ka pirmdien būšot klāt un visu sataisīšot. Nedod Dievs vēl kaut ko maksāt liks, tā jau pietiekoši cietuši esam.
Runājot par agrāko lauku burvību. :D Labi, ka man nekur tālu tas ūdens nav jāstiepj, tur pat no vannas. Tikai žēl jau ar to karsto ūdeni liet to podu nost, dārgs prieks, tomēr.
Un pie vīra laukos šī privilēģija, kā ūdens stiepšana no akas, vēl tiek piekopta, katrā rokā pa spainim un aidā.. :D