Čau! :)
Šorīt draugs agri aizbrauca uz darbu, bet ar mazo arī laicīgi (beidzot :D) piecēlāmies, bijām jau pa veikaliem, uz spēļu laukumu un tagad saldi čuč. :)
Man jātaisa pusdienas, atkal jāsūta darba pieteikumi, jātīra dzīvoklis, jānokrāso mati, ir ko šodien sadarīt :)
Nenoturējos un nopirku vīnu, it kā jau pēdējā laikā tie vīnu/alus vakara pa biežu sāk palikt, bet šodien piektdiena, ja nu vakarā draugs tomēr ies tusēt, tad uztaisīšu sev mierīgo vakaru - uzcepšu kēksu, iedzeršu vīnu, noskatīšos kādu foršu filmu :)
Kā man negribas, lai uznāk tas draņķīgais laiks, ko brīvdienās sola :( Tagad, kad saulains, nu tiiiiiik labs garīgais, nekādu kašķu, viss tikai pozitīvi :)
Aizvakar tomēr izmetām vienu figūriņu, kas stāvēja mājās. Kaut kāda āfrikāņu sievietes figūriņa, kaut kāds klients draugam darbā bija atdevis vairākus mēnešus atpakaļ. Bet es kaut kā uzreiz sāku ievērot, ka sākas visādas likstas - mazais pamatīgi saslima un nokļuva slimnīcā, pašiem sākās strīdi un nesaskaņas, veselības problēmas... Neomulīgi jutos, kad paskatījos uz viņu. Iegrūdu atvilknē un pateicu draugam, ka negribu, lai viņa ir mūsu mājās. Tad beidzot pats arī vienā vakarā pateica, ka jāmet ārā. It kā jau baigi neticu tādām lietām, varbūt tikai sagadīšanās...