Es esmu veģetāriete apmēram 3 gadus. Tagad,īpaši šo ziem,ir visādi ģīboņi,asins tecēšana pa degunu,vienvārd sakot visi mazasinības simptomi. Padomā vairāk,vai tiešām tas ir tas, ko vēlies. Mēs savā Latvijā esam ziemeļnieki,mums ir jāēd gaļa,tā ir paredzēts. :( Padomā, visi,kas dzīvo vēl tālāk ziemeļos pārtiek tikai no gaļas,taču tie tajās siltajās zemēs - var neēst gaļu,viņi ir pieraduši dzelzi uzņemt caur augļiem,bet mēs no gaļas.
Labi,jā,vasarā mēs dārzā iestādīsim zemenes,es visu vasaru no tām vien pārtieku,taču ziemā nekā nav. Vai tu maz zināji,ka viss veikalā ir netīra pārtika? Visi augļi apstrādāti tā,ka tur nekā vairs nav,tikai laba garša,tas arī viss. Mēs neko no šiem produktiem neuzņemam,ja arī dzīvojam laukos,ir pazīstami kādi, kas kaut ko laukos audzē - tur taču ļoti jādomā,lai savāktu organismam visu nepieciešamo. Tu pati skābēsi kāpostus,gurķus,žāvēsi augļus,lai ziemā pietiek dzelzs,olbaltumvielas un tauki?
Tas ir ļoti grūti,jāseko līdzi,vismaz pusgadā vienreiz jāiet pie ārsta,jāapskata vai viss pietiek. Pati biju aprunāties ar ļoti gudru ārsti un beidzot pār mani nāca apgaismība.
Tev gaļa garšo - ēd! Dzīvniekiem nav gara,viņi ir tā radīti!!! Man negaršo tā gaļa,bija žēl dzīvnieku,tāpēc mocījos,bet tev es neieteiktu to darīt. Padomā kārtīgi!
Lai veicas! :)