Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pārāk salds ēdiens, ko darīt?

 
Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Sveicinātas.

Tā nu sanacis, ka salātiem (kāposti, burkāni, pētersiļi) pielikās klāt par daudz medus. Mēģināju adaptēt nedaudz ārzemju lapā atrastu recepti, jo trūka daļa sastāvdaļu. Rezultātā - man konkrēti negaršo. Citiem vienkāršī šķiet, ka medus pa daudz.

Kā lai glābj situāciju, ko var pievienot?


Ja vāru tos dārzeņus zupā - kādā? Taisīt kaut ko uz boršķa pusi ar kārtīgu devu kartupeļu un apceptu sīpolu? Kā nosist saldumu?
13.03.2014 19:25 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Izmazgaa salaatus ar uudeni un tad no jauna liec klaat piedevas. Cik esmu dzirdeejusi, shaadu tehniku dazos lielveikalos izmanto, lai uzprishinaatu salaatus.
13.03.2014 19:26 |
 
Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Un labāk ar siltu ūdeni ;)
13.03.2014 19:35 |
 
Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Nu jau sasūkušies. Ehh....

Laikam realistiskāk būs zupā savārīt. :)
13.03.2014 19:47 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)