Vai kādai patīk šie legingi? Vai Jūs legingus nesājat kā bikses? Vai tomēr labāk garāku tuniku? Manuprāt viņi tīri labi izskatas ar kādu t-kreklu īsu un apspīlētu, bet vai kāda tā neesā? Vai tomēr tas ir ļoti nesmuki? :D
Man šķiet, velkot ādas legingus, ir ļoti, ļoti jāpiedomā pie tā, lai pārējā apģērbā nebūtu nekādu spīdumu, citu ādas detaļu apģērbā, lakādas, atkailināta dekoltē apspīlētā maiciņā, špilku un pārāk daudz blingu rotaslietu, citādi tas kopskats ir tāds..slāvisks. Ja klāt ir klasiski-hipsterīgi mēteļi, adījumi, kedas, visādi roķīgi un hipijiski zābaki utt., tad ir ok.
Manuprāt, ir ļoti labi, ja ir apmēram tāds stils, kā so.so komentāra 2. bildē. :)
Pašai reiz tādi bija, bet nu likās ļoti neērti. Varbūt arī tāpēc, ka biju nopirkusi tādus, kas man tīri proporcionāli īsti nederēja (kājas - par īsu, augšdaļa - par garu...).
Nezinu kādā prāta aptumsumā nopirku tādus 3 gadus atpakaļ. Nesen atradu skapī, izmetu, bija pat kauns atdot. Ir jābūt labai stila izjūtai, lai tādus mācētu pievilkt. So.so pēdējà bildē izskatās labi. Pirmās divas nu neeee....
Taisniiba ka ādas legingus nesā tikai ka Jums pateikt "maukas" :( ! Esmu tādu dzirdējusi, bet pašai ljoti patik ādas, bet kaut kā liekas ka uzreiz visi tādomā...