Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pateicības dāvana vedējiem

 
Reitings 61
Reģ: 30.01.2014
Sveikas, meitenes!

Vēršos pie Jums pēc padoma. Straujiem soļiem tuvojas kāzu dienu. Šobrīd aktualitāte un problēma vienlaikus ir dāvana vedējiem, kā "paldies par ieguldīto darbu un atbalstu" kāzu norisē.
Skaidrs, ka gribas ko īpašu, personisku un tamlīdzīgi. Bet konkrēti? Ko Jūs pēc kāzām dāvinājāt vedējiem kā pateicību? Vai ko gribētu saņemt, ja pašas būtu vedēju lomā un ieguldījušas patiešām lielu darbu un sirsnību.
Esmu dzirdējusi idejas par SPA dāvanu kartēm, lai vedēji var izbaudīt atpūtu un kopā būšanu.
Un tomēr, ja ir kādas idejas, ļoti gaidīšu ierosinājumu.

Paldies :)
13.03.2014 08:25 |
 
Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Daavana ir iipasha un personiska tikai tad, ja daavinaataajs domaa par apdaavinaamo nevis vadaas peec citu ieteikumiem. Paskaties, kas shobriid ir vinju dziives aktualitaate Nr. 1. Varbuut beerns, varbuut maajas celshana, remonts, varbuut pashi gatavojas preceeties (dazhreiz vedeeji ir nepreceeti :) ), varbuut vinjiem ir kaads kopiigs hobijs. Tad nu attieciigi daavanu karti kaadaa no veikaliem, naudu aploksnee ar noraadi kaadam meerkjim, vai biljetes, utt.
Mans personiigais viedoklis-par SPA labaakaas domaas ir tie, kas tur nav bijushi :) Esmu bijusi vairaakaas valstiis uz dazhaadaam proceduraam- mani atstaaja taas proceduuras vienaldziigu. Taapeec nepriecaatos par taadu daavanu.
13.03.2014 08:36 |
 
Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Savās kāzās vedējiem dāvinājām speciāli pasūtītu pulksteni ar apdruku (manis bildēts foto ar jūru - vedējtēvs ir fotogrāfs un kāzas bija pie jūras), pulkstenis kā mūžības simbols. Mēs arī vecākiem, vecvecākiem, brāļiem un pat 2 tuvākajiem draugiem dāvinājām apdrukātas dāvanas (krekliņus, šalles, krūzes - ko nu kuram) kā pateicību par palīdzību kāzu rīkošanā un apsveikumu ar jauno statusu (sievas māte, vīra brālis utt).
Šovasar būšu vedējmāte 2 kāzās un šobrīd liekas, ka vislabprātāk tiešām saņemtu kādu nakšņošanu foršā vietā, lai varam ar vīru aizbraukt un atpūsties (bet man šī vienkārši ir favortīdāvana visos svētkos, jo tad var aizbraukt, kaut ko redzēt, atpūsties, pavadīt laiku kopā...).
13.03.2014 08:40 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Saliec kastē visus ēdiena pārpalikumus un pudeles, un uzdāvini saviem vedējiem!
13.03.2014 09:28 |
 
10 gadi
Reitings 1513
Reģ: 29.01.2009
Par šo es arī ilgi galcu lauzīju..
Galu galā iegādājāmies dāvanu karti Aerodium vēja tunelī - ar domu, ka pateicamies, ka viņi bija kopā ar mums šajā lidojumā un dāvinam viņiem iespēja burtiski lidot un vēlam vienmēr lidināties mazliet virs zemes (nu kaut kā tā);)
Vedēji bija sajūsmā!

Vispār ar tām dāvanām bija grūti.. gribās kaut ko īpašu, bet kas tas ir?!
13.03.2014 09:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits