Tava pirmā kļūda - rakstīt meiteņu forumā šādus jautājumus, šīs lietas ir jāatrisina vīriešu sabiedrībā, šeit atradīsi vien žēlošanu, ne risinājumu. Otrais - jā, Tev taisnība, Rīgā šīm slaidajām & izskatīgajām "modeles" tipa meitenēm interesē tikai nauda, tici man, netērē laiku meklējot to vienu reto izņēmumu. Tev var būt ideāls augums, top līmeņa IQ, harizmātiska humora izjūta, neaprakstāma personība, bet bez naudas tam visam vērtība viņu acīs nebūs (tīri zināšanām - sievietes nevaldzina vizuālais tik izteikti kā vīriešus nemaz, līdz ar to zāli jāapmeklē priekš sevis nevis kā ieguldījumu attiecībām). Tie ir jauki plusi, bet bez naudas neko nedos, tādi vienkārši ir šie noteikumi. Es Tev ieteiktu pievērsties sievietēm 25+ varbūt, bet, ja saki, ka vienas nakts sakari nav priekš Tevis, tad arī tur nekas prātīgs laikam nebūs.
Skaties no gaišās puses - pēc gadiem 5-10, būs nauda un varēsi tās pašas "modeles" mainīt ik nedēļu, man personīgi šī "golddigeru" attieksme ir radījusi tik lielu riebumu, ka emociju vairs praktiski nav vispār un sirdsapziņas pārmetumu no šāda skatījuma arī. Galu galā, dots devējam atdodas.
Aizmirsti 90% no šeit sarakstītā un iegaumē - attiecībās atslēga ir nepieķerties! Skaties uz to šādi - kas viņām tāds ir, izskats? Izskats ir trula, eksponencionāli vērtību zaudējoša lieta. Ja tas liekas pieņemams, tad jau labāk maksāt profesionālei, vismaz serviss būs atbilstošā līmenī....