Karma, paša kļūdas vai likumsakarība

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Dažkārt ar mums dzīvē notiek neizprotamas lietas. Tu dari visu pēc labākās sirdsapziņas, centies iepriecināt otru, mīlēt, bet tāpat reiz tieci sāpināts. Tie, kas pazīst mani, nesaprot, kā ar tādu cilvēku kā es , visu laiku notiek teju viens un tas pats. Atzīstu, šad tad esmu kļūdījies es, bet kopumā tas viss liekas miglā tīts. Nelūdzu palīdzību, vienkārši tāds rūgtums sirdī pēc visa. Citas priecājas, ja draugs mājās sēž un nevazājas apkārt, citai nepietiek ar to, ka vīrietis ir atlētisks, gudrs, labs gultā. Jā, man nav naudas, jo esmu tikai students, bet vai tas tik ļoti ietekmē sievieti? Vai jūs neredzat potenciālu? Ja nav kopīgu interešu, hobiji, tos vienmēr var atrast... visu var atrisinā. Es vienkārši nesaprotu, kāpēc sāpināts tieku es.

Būšu pateicīgs par citu domām, pieredzēm. Vienmēr paliek labāk parunājoties ar kādu.
12.03.2014 15:28 |

Reitings 384
Reģ: 10.03.2014
Tās nav attīstīto valstu vērtības, tā ir mūsdienu pasaules realitāte. Nevar cilvēks 20 gadu vecumā sasniegt materiālo stabilitāti ģimenes veidošanai. Ja ir vecāki, kas var pabalstīt un bērnus paaukēt, tad protams ir daudz vieglāk. Bet arī vecākiem mūsdienās jāstrāda jau līdz 65 gadu vecumam. Nu nevar salīdzināt 50 gadus vecu vēsturi (kad bija daudz darba vietu kur pietika ar pamatskolas vai prof. izglītību) ar mūsdienām, kur cilvēkam ir jāapgūst daudz zināšanu, pirms tas sasniedz vērtību darba tirgū.
13.03.2014 20:31 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Tava pirmā kļūda - rakstīt meiteņu forumā šādus jautājumus, šīs lietas ir jāatrisina vīriešu sabiedrībā, šeit atradīsi vien žēlošanu, ne risinājumu. Otrais - jā, Tev taisnība, Rīgā šīm slaidajām & izskatīgajām "modeles" tipa meitenēm interesē tikai nauda, tici man, netērē laiku meklējot to vienu reto izņēmumu. Tev var būt ideāls augums, top līmeņa IQ, harizmātiska humora izjūta, neaprakstāma personība, bet bez naudas tam visam vērtība viņu acīs nebūs (tīri zināšanām - sievietes nevaldzina vizuālais tik izteikti kā vīriešus nemaz, līdz ar to zāli jāapmeklē priekš sevis nevis kā ieguldījumu attiecībām). Tie ir jauki plusi, bet bez naudas neko nedos, tādi vienkārši ir šie noteikumi. Es Tev ieteiktu pievērsties sievietēm 25+ varbūt, bet, ja saki, ka vienas nakts sakari nav priekš Tevis, tad arī tur nekas prātīgs laikam nebūs.

Skaties no gaišās puses - pēc gadiem 5-10, būs nauda un varēsi tās pašas "modeles" mainīt ik nedēļu, man personīgi šī "golddigeru" attieksme ir radījusi tik lielu riebumu, ka emociju vairs praktiski nav vispār un sirdsapziņas pārmetumu no šāda skatījuma arī. Galu galā, dots devējam atdodas.

Aizmirsti 90% no šeit sarakstītā un iegaumē - attiecībās atslēga ir nepieķerties! Skaties uz to šādi - kas viņām tāds ir, izskats? Izskats ir trula, eksponencionāli vērtību zaudējoša lieta. Ja tas liekas pieņemams, tad jau labāk maksāt profesionālei, vismaz serviss būs atbilstošā līmenī....
13.03.2014 21:05 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Atbildot autoram - man liekas, ka nav satikta tā īstā meitene, kurai būtu tāda pati interese kā tev - izveidot nopietnas attiecības un tam nav nekādu traucējošu faktoru. Jauni cilvēki vispār mūsdienās nezin, ko paši grib, mētājās no vienām attiecībām uz citām vai dzīvo kopā ar kādu, tikai tāpēc lai tās attiecības būtu. Muļķīgi. Tā kā, kad būs īstais laiks, tad arī atradīsies tā īstā meitene. Ir tikai normāli, gribēt izskatīgu partneri - katram savi kritēriji - tev patīk tievās, nu tad arī skaties uz viņām. Interesanti, ka te daudzas uzskata, ka ja sieviete ir izskatīga un vēl nedod dievs modeļu tipa, tad viņa noteikti ir bezsirdīga golddigere, bet necila izskata apļīte būs ar super skaistu dvēseli un cilvēciskajām vērtībām. Dzīvē notiek savādāk, kā rāda man pieredze, tāpēc ir teiciens - neskati vīru no cepures.
13.03.2014 23:46 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Brandonam gan kāda pāri nodarījusi .. nepieķerties. Pfff. Nu tad - to pašu arī nesagaidīt pretī ;)
Piekritīšu, ka ne vnm kautrīgās, apaļīgās u.t.t. uzreiz būs gudras, jaukas un mīļas. Bullllllšit :D
Bet no autora staro tāda ... tipiskā latvieša ne īpaši argumentētā pašpārliecība. Partneriem ir jābūt daudz / maz līdzīgā kategorijā (un šeit tie iedalījuma kritēriji ir stipri subjektīvi).
13.03.2014 23:54 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ak vai, nu nopietni? Pasaulē pastāv tikai modeles un resnules?... :D
Ja tiek meklēta primāri tikai kaut kāda super skaista modeles tipa meitene, tad tas jau pašos pamatos neko labu nepasaka par vīrieti kā tādu.
Skaistums nav mūžīgs, skaistums ir mainīgs, skaistums ir subjektīvs... Primāri ir jāmeklē labs cilvēks, ar smadzēnēm un ar normālu izskatu! Ja plusā vēl nāks skaistums - lieliski, bet, ja arī nē - nu i štrunts, jo mēs tāpat kādreiz visi būsim veci un grumbaini... :D
14.03.2014 05:21 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Neesmu no tām,kam vajag biezu veci,bet ari tada biju slikta. Manam ex draugos ir svilpastes,jaunākas par mani kuram tik vinja nauda un krutas masinas un tas,ka uz klubiem izvada. Vins ir laimigs un LEPNS,ka apkart spieto sievietes,bet patiesiba vinja zel,ka neredz,ka nejau vajadzigs vins ka cilveks, bet vinja nauda. Bet, attieciba uz vinju ta ari varbut ir karma...
Visiem patik koptas ;) Dakter-ja esi students, protams, gruti ceret,ka nonkjersi sievieti ar māju un labi atmaksātu darbu, bet izbaudi studiju gadus, brīvību, IZSKRIENIES. Un tad bus darbs, anuda un parejais.
Man nauda nav svarīgākā, bet izbaudīju dzīvi kopā ar cilvēku, kurš redzēja,ka raujos melnās miesās un viņš varēja atlaist pedāli. Un tas gan vais nav labi. Vīrietim ir jādod kautkādu atbalstau. Vismaz kautko.
14.03.2014 07:13 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Īstenībā Brandons nemaz tik lielas muļķības nerunā konkrētajā komentārā. Varbūt drusku pārspīlētas krāsas, bet sava taisnība jau ir.
14.03.2014 11:52 |

Reitings 13796
primaari peec aareejaa skastuma ir tieshi tas pats, ka sievieshu tiekshanaas primaari peec materiaalaa nodroshinaajuma viiriesha kontaa. Tieshi tas pats un tieshi tikpat stulba lieta.

Nav nekā stulba, tikai Māte Daba. Sieviete meklē drošību, vīrietis labus gēnus potenciālajiem pēcnācējiem.
14.03.2014 11:56 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Var jau izvēlēties skaistu meiteni, kas nav modele vai superkopta. Bet es jau nezinu, kur ir tā robeža, kā to uztver Dakteris un Brandons.
14.03.2014 11:58 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
paris_, ja grib labus gēnus pēcnācējiem, tad pirmām kārtām jāskatās, lai ir smuka UN vesela:D Jo var jau būt super-puper smuka, bet pa sieviešu līniju tur nekā nav un kaudzi visādām iedzimtām kaitēm, ko no skata uzreiz tā nepateiksi- nav spējīga radīt pēcnācēju:) Bet, labi, tas galīgi vairs nav pa autora tēmu:D
14.03.2014 12:18 |

Reitings 13796
Antonello, protams, tā var būt. Es tikai minēju to, ka ļoti daudzi principi, ko mēs uzskatām par nozīmīgiem, ir savā būtībā primitīvi signāli,ko mūsos ieliek Daba, un tas ir normāli.
14.03.2014 12:29 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
_paris vismaz ir godīga un par to viņai visu cieņu.
Tāpat mūsdienās visiem šī sistēma ir zināma, kādēļ runāt caur puķēm?
Un nē, es neesmu nedz dusmīgs, nedz agresīvs pret "golddigerēm", godīgi sakot, es viņas saprotu, jeb precīzāk viņu biznesa modeli. Nekas slikts tur nav, ja abas puses to apzinās (vienkārši nevajag veidot ilūzijas par pretējo). Līdz ar to daktera gadījumā vai nu izvēlies uz vizuālo mazāk koncentrētas meitenes, pārbīdies uz īsāka termiņa attiecību modeli vai izbaudi jaunību vienatnē (kas patiesībā ir, iespējams, labākais variants).
14.03.2014 14:49 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Oh, nu vienkārši jāsagaida īstā :D
Es arī esmu baigi foršā čikse un viena, bet neiespringstu uz to :D Jā, citreiz uznāk besis, bet tas ilgst ļoti neilgu laiku, jo māku izbaudīt arī to laiku, kad esmu viena :D Visam ir savas priekšrocības un gan jau kādreiz manā dzīvē uzradīsies kāds tikpat foršs čalis :D Nav par ko bēdāties :)
14.03.2014 15:12 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Autors tipisks vīrietis. Meiteni grib sirsnīgu materiāli neieinteresetu,Bet...koptu. Tadu labi ģērbtu aks nemaksā leti, frizētu, kas iet uz sporta klubu, regulārs manikīrs un etc. Tas viss maksa palielus līdzekļus. Līdz ar to sieviete kas to var atļauties grib blakus līdzvērtigu partneri ar naudu. Uz tām studentēm , smukām bet vienkārsām autors neskatās. Ta ir daudzu vīŗiešu kļūda. Brīnās ka sieviete naudigu čali grib, a paši blenž uz labi iepakotu dāmu.. tadu ar naudu:D
14.03.2014 15:18 |

Reitings 612
Ir tāda feromonu teorija, kura ir zinātniski pamatota. Tā apgalvo to, ka mēs otru atrodam pēc ķermeņa aromāta. Tas ir pavisam neapzināti, jo šo molekulu daudzums gaisā ir niecīgs, bet tai pat laikā spēcīgi iedarbojas uz smadzeņu centriem. Šis patīkamais otra cilvēka aromāts mūsu smadzenēm signalizē to, ka šim cilvēkam ir labs genoms, respektīvi, iespējams radīt labus pēcnācējus.
14.03.2014 15:19 |

Reitings 612
Kubiete, muļķības runā :D

Izskats ir VIENA no lietām, kas man ir svarīga. Personībai ir daudz lielāka nozīme. Nenoliegsim, ka vispirms mēs iemīlāmies cilvēka izskatā.
14.03.2014 15:21 |

Reitings 13796
Par feromoniem - arī smaržu bizness esot balstīts tajā, ka iepūšot konkrētu aromātu, mēs piesaistām konkrētu partneri. Bet tā ir - ja man nepatiks vīrieša smarža, tad nu bez variantiem tur kaut kam sekot.
14.03.2014 15:25 |

Reitings 27552
Primāri mes ar acīm otru ieraugam. Ta ka nav muļķibas. Tu tak uz tam feinām bet vienkārsām acis nemet.
14.03.2014 15:28 |

Reitings 27552
Izskats ir VIENA no lietām, kas man ir svarīga. Personībai ir daudz lielāka nozīme. Nenoliegsim, ka vispirms mēs iemīlāmies cilvēka izskatā.
Personiba seko pec tam.. bet to jau pats ari pateici. Ta ka man IR TAISNIBA:D Padoma par to.
14.03.2014 15:29 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Vispār, visas sievietes grib materiāli nodrošinātu vīrieti. Nu parādīet man kaut vienu sievieti,kas labpŗatīgi būs kopā ar mūžīgo studentu,kas papildus darbā pelnītu minimālo. Kura?
Vai arī vienmēr būt galvenā pelnītāja majās. Visas grib, lai vīrietis blakām būtu stabils, ar labu algu.
Nav runa par dzīvošanu uz vīrieša rēķina un dzīvošanu, bez pašas ienākumiem.
Es uzskatu,ka skaistums maksā naudu. Ja vīrietis grib sev blakus trofeju pēc izskata (jā, protams, iekšējais skaistums, raksturs arī ir laba lieta, bet ar savu sieviešu iekšējo skaistumu veči negrozās draugu priekšā unnestaigā lepni kā pāvi, pie rokas turos savu sievieti), tad par to ir jāmaksā. Ja ne par šmotkām, smiņķiem, tad elementāri par restorāniem, ceļojumiem, kaut vai par jaunu kopīgu dīvānu, kas liktu sievietei priecāties. Prieks vairo skaistumu :D Visi,kas grib skaistas, koptas un labi ģērbtas sievietes - par to maksā. Kaut kā, bet maksā.
14.03.2014 15:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)